Hvordan Lage En Timeliste

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Timeliste
Hvordan Lage En Timeliste

Video: Hvordan Lage En Timeliste

Video: Hvordan Lage En Timeliste
Video: Hvordan lage budsjett i Excel del 3 2024, April
Anonim

Det blir utarbeidet en timeliste for hvert foretak. Den leveres ved utgangen av hver måned til regnskapsavdelingen for beregning av lønn. Det er to former for rapportkortet: T-12 og T-13. Den mest brukte er T-12.

Hvordan lage en timeliste
Hvordan lage en timeliste

Nødvendig

For å lage en timeliste må du beregne i timer hva de ansatte gjorde i løpet av arbeidstiden. I tillegg er det nødvendig å sjekke om overholdelse av arbeidsregimet som er etablert i bedriften

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du tildele hver ansatt i selskapet sitt eget personnummer. Det er dette tallet som fortsatt vil bli oppbevart i absolutt alle dokumenter om regnskapsføring av lønn og arbeidskraft.

Steg 2

Når du opprettholder skjemaet T-12 ovenfor, trenger du bare å fylle ut to linjer. Den øverste linjen er ment å brukes til bokstavelige verdier. Bokstavene angir vanligvis hvilke typer arbeidstid. Det kan være - oppmøte, uteblivelse, forretningsreise, ferie. Poenget er nødvendig for å gjenspeile antall arbeidte timer per dag. Hvis medarbeideren din var på forretningsreise en dag, må du for den dagen sette bokstaven "K" i topplinjen og "null" i bunnlinjen, fordi den ansatte var ikke på arbeidsplassen den dagen.

Trinn 3

På slutten av hver måned, må du beregne det totale antall arbeidte dager og dager, manglende oppmøte og fridager. Basert på alle innsamlede data, fyll ut T-12-skjemaet.

Trinn 4

Det er viktig å lære følgende. For å legge ned denne eller den koden til en ansatt, må du ha god grunn. Når han blir sparket, for eksempel for fravær, vil hoveddokumentet som kan bekrefte brudd på disiplin være timelisten.

Anbefalt: