Hvordan Utstede En Endring I Bemanningstabellen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Utstede En Endring I Bemanningstabellen
Hvordan Utstede En Endring I Bemanningstabellen

Video: Hvordan Utstede En Endring I Bemanningstabellen

Video: Hvordan Utstede En Endring I Bemanningstabellen
Video: Kuldīgā iedegta Ziemassvētku egle 2024, April
Anonim

Sammensetningen av organisasjonens ansatte, som bestemmes av ledelsen over lang tid, kalles bemanningstabellen. Noen ganger kan det oppstå situasjoner som krever endring. Vurder følgende for å gjøre de riktige endringene.

Hvordan utstede en endring i bemanningstabellen
Hvordan utstede en endring i bemanningstabellen

Bruksanvisning

Trinn 1

Det må være grunnlag for å gjøre endringer, som er regulert av arbeidskoden. Årsakene kan være følgende: ekskludering av stillinger eller splittelser på grunn av omorganisering; innføring av nye stillinger når man utvider produksjonen eller øker tjenestene som tilbys; reduksjon av enheter i staten på grunn av reduksjon i antall foretak selv; endre størrelsen på lønnene; omdøpe stillinger, divisjoner eller foretak.

Steg 2

I gjeldende arbeidslovgivning er det ingen spesielle begrensninger for å gjøre endringer i bemanningstabellen. Administrasjonen har rett til å lage dem etter behov. En endring i bemanningstabellen er laget på to måter: ved å utstede en lokal lov (ordre) eller ved godkjenning. Lederen velger metoden.

Trinn 3

Først må du gi en ordre om behovet for å gjøre endringer, med tanke på kravene i artikkel 74 i den russiske føderasjonens arbeidskode. Ordenshetten kan høres ut som dette: "Ved å gjøre endringer i bemanningstabellen" eller "På en delvis endring i bemanningstabellen."

Trinn 4

Hvis vi snakker om spesifikke ansatte, er det nødvendig å få skriftlig samtykke (personlig erklæring) fra dem med de foreslåtte endringene, og administrasjonen utsteder en ekstra ordre for å gjøre en spesifikk endring. Eller en modifisert tidsplan er utarbeidet og godkjent av lederen av foretaket.

Trinn 5

Hvis endringene er betydelige, utvikles det en ny bemanningstabell. Hvis endringene er ubetydelige, gjøres de i et allerede gyldig dokument, bare innholdet i de tilsvarende kolonnene endres (for eksempel lønnens størrelse).

Trinn 6

En arbeidsgiver kan ha en tidsplan gjennom hele organisasjonens aktivitet, og kun på ordre regulere antall stillinger, strukturelle inndelinger eller lønnsendringer.

Trinn 7

På anmodning fra den ansatte, i samsvar med art. 62 i den russiske føderasjonens arbeidskode, kan du få et utdrag fra bemanningstabellen. Den skal gjenspeile informasjon om posisjon og betalinger. Husk at i henhold til art. 88 av Arbeidskodeksen til Den russiske føderasjonen, er ikke lønnene til andre ansatte angitt i utdraget.

Anbefalt: