Hvordan Lage En Portefølje For En Designer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Portefølje For En Designer
Hvordan Lage En Portefølje For En Designer

Video: Hvordan Lage En Portefølje For En Designer

Video: Hvordan Lage En Portefølje For En Designer
Video: Как подготовить портфолио дизайна на Behance / Design Tutorial 2024, Kan
Anonim

Det er en vanlig misforståelse at designere og andre kreative fagpersoner ikke trenger å følge noen regler, inkludert når de kompilerer en portefølje. Jo mer ekstraordinær den er designet, jo mer vitner den om søkerens talent. Denne påstanden er ikke helt sant - en velformet designerportefølje forutsetter tilstedeværelsen av noen nødvendige elementer.

Hvordan lage en portefølje for en designer
Hvordan lage en portefølje for en designer

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered et nøye gjennomtenkt CV, inkludert den maksimale mengden informasjon som kjennetegner arbeidsopplevelsen din, en liste over treningssteder, generell informasjon. Ikke se bort fra kolonnene der du må angi nivået på språkkunnskaper, og ikke glem å indikere alle tilleggsferdighetene du har mottatt - det kan til og med være nyttig å nevne å ta kurs i beading eller lage sushi.

Steg 2

Beskriv dine hobbyer og interesser så fullt som mulig i ditt CV. Vær forsiktig: arbeidsgivere tar ikke bare hensyn til innholdet, men også til formen for innlevering og design. Løs et vanskelig kreativt problem: uten å gå utover den offisielle teksten, forbered virkelig kreativt og interessant materiale om deg selv som kan fange og interessere.

Trinn 3

Samle eksempler på arbeidet ditt, spesielt med fokus på fullførte prosjekter. Samle tilbakemeldinger og anbefalinger hvis mulig. Legg gjerne ved prøver og skisser. Et godt tillegg til porteføljen din vil være et prosjekt under utvikling som kan gjenspeile detaljene i din kreative prosess.

Trinn 4

Ikke ta med for mange arbeider i porteføljen din: Unngå oversaturation, noe som vil gjøre totalinntrykket uskarpt. Dette er en annen utfordring for designtenkingen din: Porteføljen skal fortelle om deg så fullt som mulig, mens du ikke sliter arbeidsgiveren eller forårsaker overanstrengelse fra overflod av informasjon. I mer uformelle tilfeller er det mulig å forberede en videopresentasjon. Men hvis du bruker denne metoden, ikke gi opp papirduplikater.

Trinn 5

Vurder kravene til organisasjonen du planlegger å sende inn porteføljen til. Lag en grunnleggende versjon av den og juster den for hvert enkelt selskap. Ved å gjøre dette vil du vise din virkelige interesse for samarbeid med dem og likegyldighet.

Anbefalt: