Hvordan Fylle Ut Jobbsøknadsskjemaer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Jobbsøknadsskjemaer
Hvordan Fylle Ut Jobbsøknadsskjemaer

Video: Hvordan Fylle Ut Jobbsøknadsskjemaer

Video: Hvordan Fylle Ut Jobbsøknadsskjemaer
Video: Jobbsøknad covid-19 2024, Kan
Anonim

Hvis du leter etter en jobb, har du sannsynligvis et CV. Men noen arbeidsgivere, før et personlig intervju, ber kandidaten om å fylle ut et spørreskjema rett før intervjuet. Selvfølgelig må du kunne gjøre det kompetent.

Hvordan fylle ut jobbsøknadsskjemaer
Hvordan fylle ut jobbsøknadsskjemaer

Bruksanvisning

Trinn 1

Les først alle spørsmålene i spørreskjemaet. Hvis det er lignende (dette gjøres for å oppnå mer pålitelig informasjon), svarer du først på dem. Selvfølgelig må du gi ekte og identisk informasjon.

Steg 2

Vanligvis handler de første spørsmålene om passdata. Ikke svar dem fra minnet, kopier alt fra dokumentet.

Trinn 3

Ikke hopp over et eneste spørsmål, svar på alt. Hvis noen spørsmål virker vanskelig for deg, kan du svare på det helt på slutten av å fylle ut spørreskjemaet. Skriv aldri en løgn. Nesten alle svarene dine kan enkelt verifiseres. Hvis det er en kolonne som indikerer profesjonelle ferdigheter du ikke har, svarer du ærlig, bare legg til at du er lett å lære. Skriv med vakker, lesbar håndskrift, selv om det tar lang tid.

Trinn 4

Les spørsmålet nøye før du svarer på det. Når du fyller ut kolonnene om tidligere jobber, må du se om de første eller siste tre stedene må angis om du trenger en full opptaksdato og oppsigelse. Angi telefonnumrene til alle arbeidsgivere som kan gi positive anmeldelser om deg. Skriv dem selv om det ikke er noe slikt spørsmål i spørreskjemaet. Sørg for å svare så mange detaljer som mulig på spørsmål om dine prestasjoner på jobben og jobbansvar.

Trinn 5

Hvis spørreskjemaet inneholder spørsmål om dine sterke og svake sider, bør du tenke nøye over før du svarer på dem. Hvis du direkte forteller om uoppmerksomhet, disiplin, latskap og så videre, vil du neppe engang komme i et intervju. Ulemper, spesifiser de som ikke kan forstyrre arbeidsflyten. For eksempel shopaholism. Så du vil fylle ut ønsket kolonne, men dette minus vil ikke påvirke arbeidsgivers holdning til deg på noen måte. Positive kvaliteter, tvert imot må du indikere de som er relevante for arbeidet. Feir kunstnerskap, punktlighet eller god kunnskap om russisk.

Trinn 6

Hvis det er en graf om estimert inntekt (mange arbeidsgivere diskuterer betalingsspørsmål bare ved intervjuer), ikke undervurder eller overvurder kravene dine. Begge kan føre til at du ikke blir ansatt. Husk nøyaktig hvilket lønnsnivå jeg tilbyr for slike ledige stillinger. Sett dette nummeret i riktig boks.

Trinn 7

Fyll ut skjemaet riktig. Hvis du ikke vet hvordan du skal stave et bestemt ord, må du erstatte det. Ikke glem skilletegn, fordi de kan endre hele meningen i en setning radikalt.

Trinn 8

Ikke skriv et detaljert svar på et spørsmål om dine hobbyer, det vil være nok til å indikere to eller tre poeng. I spørsmålet om personlige egenskaper, unngå klisjeer, er det bedre å indikere hva du virkelig kan være stolt av. For eksempel er stressmotstand, høy ytelse og ansvar vanlig. Og selvfølgelig løper arbeidsgiveren gjennom slike ord med øynene, uten å tenke på dem. Og hvis du skriver at du kan jobbe med flere prosjekter samtidig, vite hvordan du tar beslutninger, er ansvarlig for alt du har gjort, vil øynene dine ufrivillig ligge på disse setningene, og du kan stole på en høyere vurdering av dine evner.

Anbefalt: