Hvordan Lage En Savnet Oppføring I Arbeidskraften

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Savnet Oppføring I Arbeidskraften
Hvordan Lage En Savnet Oppføring I Arbeidskraften

Video: Hvordan Lage En Savnet Oppføring I Arbeidskraften

Video: Hvordan Lage En Savnet Oppføring I Arbeidskraften
Video: Saad Lamjarred - LM3ALLEM (Exclusive Music Video) | (سعد لمجرد - لمعلم (فيديو كليب حصري 2024, Kan
Anonim

I praksis er det situasjoner når du eller en ansatt i organisasjonen plutselig oppdager at postene om overføring til andre stillinger eller tildeling av en ny kategori eller kategori mangler i arbeidsboken. For å fikse feilen, fortsett som følger.

Hvordan lage en savnet oppføring i arbeidskraften
Hvordan lage en savnet oppføring i arbeidskraften

Nødvendig

  • - arbeidsbok til den ansatte;
  • - en ordre om å overføre en ansatt til en annen stilling eller tildele ham en ny kategori eller kvalifikasjonskategori.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn en personalordre om overføring av en ansatt til en annen stilling eller om å tildele ham en kategori eller kvalifikasjonskategori, på grunnlag av hvilken en oppføring i arbeidsboken skal gjøres. Hvis en slik ordre av en eller annen grunn er fraværende i personaldokumenter, må den utstedes.

Steg 2

Skriv inn den ubesvarte oppføringen ved overføring av den ansatte eller ved tildelingen av en ny kategori eller kategori til ham under serienummeret etter nummeret på den siste tilgjengelige oppføringen i arbeidsboken, og angir i kolonne 2 den faktiske datoen for overføringen (hvis det ikke er opptegnelse om oppsigelsesdato i arbeidsboken) og tilsvarende rekkefølge i kolonne 4 i arbeidsboken. Endring av den kronologiske rekkefølgen på oppføringene i arbeidsboken er ikke et brudd på reglene for vedlikehold av arbeidsbøker og instruksjonene for å fylle ut dem, siden de ikke spesifiserer et klart krav om å oppgi dato for inntasting fra tidligere til senere.

Trinn 3

Hvis den ansatte forlater, og du allerede har registrert en avskjedigelse i arbeidsboken, signert og stemplet, fyll ut den tapte overføringsjournalen som følger. Skriv inn den ubesvarte oppføringen i arbeidstakers arbeidsbok under serienummeret etter nummeret på den eksisterende oppsigelsesposten, og angi i kolonne 2 samme dato som angitt i forrige oppføring. I kolonne 3, når du skriver inn informasjon om overføring eller tildeling av en kategori eller kvalifikasjonskategori, skriver du ned den faktiske datoen for overføringen, i kolonne 4 angir en lenke til personalordren. Fest igjen stillingen, signaturen og forseglingen til personalavdelingen, og gjør den ansatte kjent med oppføringen i arbeidsboken.

Anbefalt: