Hvordan Få Plass I Teamet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Plass I Teamet
Hvordan Få Plass I Teamet
Anonim

Å bytte jobb gir ofte ikke bare glede og forventninger til det beste, men også mye bekymringer og frykt. Ikke minst på listen over bekymringer er bekymringene dine for hvordan du passer inn i et nytt team. Tenk over en strategi for din atferd på et nytt sted, ikke gjør vanlige feil nykommere, og du vil raskt få venner og likesinnede blant nye kolleger.

Hvordan få plass i teamet
Hvordan få plass i teamet

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær hyggelig og høflig, men ikke overdriv. Å være for hensynsfull kan spille mot deg. Smil oftere, ikke nøl med å stille spørsmål og kritiser aldri prosedyrene på det nye arbeidsstedet. Svar på kollegers spørsmål så fullt og tydelig som mulig, fordi de også er interessert i hvor du kom fra og hva du er.

Steg 2

Velg en person i teamet som er den uuttalte lederen, sjelen til selskapet eller den mest erfarne og respekterte medarbeideren. Bruk din energi og sjarm til å utvikle et varmt og vennlig forhold til ham. Og han vil på sin side hjelpe deg med å bli bedre kjent med resten av arbeiderne og vie deg til de grunnleggende reglene i teamet.

Trinn 3

Ikke prøv å umiddelbart bli din egen i et nytt team og få venner de første dagene av arbeidet. Først skal du lytte mer, se nærmere på og huske. Ikke sladre eller gi unflattering kommentarer til noen. Hvis du ser at kollektivet er delt inn i flere stille stridende grupper, observer nøytralitet og ikke bli med i noen av dem. Feilen kan koste deg dyrt etterpå.

Trinn 4

Prøv å overholde teamets generelle regler. Hvis alle skal bowle på fredager, bør du ikke nekte i det minste de første ukene. Hvis selskapet ønsker en streng forretningsstil på klær, må du på hverdager glemme favorittjeansene dine.

Trinn 5

Prøv å huske så raskt som mulig og ikke forveksle navnene på alle teammedlemmene. Det er best å skrive dem ned og sjekke notatene dine innimellom. Vanligvis hater folk det når navnene blir mistolket eller glemt. Ikke gi dine kolleger unødvendige unnskyldninger for å mishage deg.

Trinn 6

Ikke kast bort all energien din på å lete etter venner i teamet. Du kom til selskapet for å jobbe, ikke for å være venner. Før eller siden blir alle vant til nykommerne, men hvis du blir for bekymret og ofte blir skrudd opp, kan du være lenge i laget.

Anbefalt: