Hvordan Skrive Et CV For En Sjåfør

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skrive Et CV For En Sjåfør
Hvordan Skrive Et CV For En Sjåfør

Video: Hvordan Skrive Et CV For En Sjåfør

Video: Hvordan Skrive Et CV For En Sjåfør
Video: Vide 452 Hvordan skrive en enkel CV 2024, Kan
Anonim

I dag er det flere og flere som leter etter arbeid ved hjelp av Internett. Ved å legge ut ditt eget CV på jobbsøkingssiden og sende det til selskapet som la ut en ledig stilling, kan du raskt få en jobb som oppfyller alle dine krav. Men først og fremst må du lage et CV av høy kvalitet som skiller deg fra de mange lignende forslagene som er gitt av andre arbeidssøkere på arbeidsmarkedet.

Hvordan skrive et CV for en sjåfør
Hvordan skrive et CV for en sjåfør

Bruksanvisning

Trinn 1

I den innledende delen av CV-en angir du etternavn, fornavn, patronym, sivilstand og andre personlige data (fødselsdato, bosted). Her må du ikke glemme å informere oss om de praktiske måtene å kontakte deg på (kontakt telefonnummer og aktiv e-post).

Skriv deretter formålet med å legge ut CV og forventede arbeidsforhold (stilling, lønn, forretningsreiser).

Hvis du søker stillingen til en personlig sjåfør, anbefales det å legge ved et bilde, siden de fleste personellbetjenter er veldig forsiktige når de velger en søker til en slik stilling og foretrekker å se på kandidaten på forhånd.

Steg 2

I hoveddelen av dokumentet, beskriv utdannelsen din. Først av alt, angi profilen for denne stillingen, som lar deg bekrefte dine kvalifikasjoner, samt kurs for forbedring.

I omvendt kronologi, oppgi arbeidserfaringen som starter med den siste tjenestestasjonen. Her angir du arbeidstidspunkt for bedriften, stilling og oppgaver.

Sørg for å skrive ned dine faglige ferdigheter (åpne kategorier A, B, C, D) og prestasjoner.

Oppgi navn, initialer og stillinger til ledere som er klare til å anbefale deg som spesialist. Du kan legge ved egenskapene som er samlet for deg ved tidligere jobber.

Det siste elementet vil være "Tilleggsinformasjon". Her kan du indikere funksjonene du vil kommunisere til arbeidsgiveren (beredskap for forretningsreiser, informasjon om insentiver osv.).

Anbefalt: