Hvordan Lage Tekniske Spesifikasjoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Tekniske Spesifikasjoner
Hvordan Lage Tekniske Spesifikasjoner

Video: Hvordan Lage Tekniske Spesifikasjoner

Video: Hvordan Lage Tekniske Spesifikasjoner
Video: Hvordan kjøpe ethereum? Hvordan kjøpe krypto? [Guide for nybegynnere] 2024, April
Anonim

Tekniske forhold (TU) - et lokalt reguleringsdokument der kravene til et produkt eller produkt er etablert av produsenten selv. Selv om det er en GOST for dette produktet, er implementeringen ikke obligatorisk siden 2002. Derfor blir TU-er utarbeidet på initiativ fra utvikleren eller på forespørsel fra kunden i samsvar med GOST 2.114-95 “Unified system for design documentation. Tekniske forhold.

Hvordan lage tekniske spesifikasjoner
Hvordan lage tekniske spesifikasjoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Strukturen til TU bestemmes av GOST, ifølge den, i tillegg til den innledende delen, må TU ha flere obligatoriske seksjoner, og deres sammensetning avhenger ikke av hvilken type produkt dette dokumentet er utviklet for.

Steg 2

TU må liste opp de tekniske kravene til dette produktet, etablere sikkerhetskrav for prosessene for dets produksjon og drift. I tillegg inkluderer de miljøkrav som gjør produksjonen og bruken trygg for miljøet. TU bør inneholde seksjoner som beskriver reglene for å godta produktet i drift, metoden for å kontrollere dets parametere, transport- og lagringsbetingelsene, de tillatte driftsforholdene er beskrevet og garantiforpliktelsene for produktet og dets komponenter er oppført hvis de har en annen garantiperiode.

Trinn 3

Tekniske krav skal ikke være i strid med de som er etablert for en lignende type produkt av gjeldende GOST. Husk å gi en lenke til denne delen. Gi de tekniske egenskapene til produktet, dets fysiske parametere, angi tillatte avvik. Her gir du kravene til parametrene for produktet som kan karakterisere kvaliteten: utseende, mekaniske egenskaper.

Trinn 4

Oppgi sikkerhetskravene som produktet og dets bestanddeler må oppfylle. Oppgi normative dokumenter som setter disse kravene. Vær oppmerksom på betingelsene for sikker bruk av produktet.

Trinn 5

Gi en liste over krav som vil sikre miljøets sikkerhet. Oppgi reglene som skal tas i bruk, angi hyppigheten av produktets ytelsesovervåking og nøyaktigheten av målingene.

Trinn 6

I den aktuelle delen, beskriv forholdene der du trenger å transportere og oppbevare produktet uten fare for å forstyrre ytelsen. Angi hvilke emballasjematerialer som skal brukes, og angi holdbarheten til hermetikkproduktet.

Trinn 7

Avsnittet "Bruksanvisning" bør inneholde krav til vedlikehold, reparasjon og lagring av produktet, samt instruksjoner som vil hjelpe deg å bruke det rasjonelt. Oppgi vilkårene for bruk og de som kan føre til sammenbrudd. Angi hvilken garantiperiode som er gitt for driften av produktet, forutsatt at alle reglene som er etablert i disse tekniske spesifikasjonene, overholdes.

Anbefalt: