Hvordan Man Beregner Barsel Uavhengig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Man Beregner Barsel Uavhengig
Hvordan Man Beregner Barsel Uavhengig

Video: Hvordan Man Beregner Barsel Uavhengig

Video: Hvordan Man Beregner Barsel Uavhengig
Video: World Cup 21/22 Oestersund: Men Relay Highlights 2024, Kan
Anonim

Før du går i fødselspermisjon, må du beregne mengden av alle fordelene du skylder deg selv for å planlegge for alle fremtidige utgifter. Dette er ganske enkelt å gjøre.

Hvordan beregne du barsel uavhengig
Hvordan beregne du barsel uavhengig

Nødvendig

  • - informasjon om lønn,
  • - kalkulator,
  • - papir,
  • - penn,
  • - kalenderen.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du uavhengig beregner alle fordelene, må du få informasjon fra regnskapsavdelingen om lønnsbeløpet som er utbetalt til deg de siste to fulle kalenderårene. Hvis du mottok en månedslønn i form av en lønn, hvor beløpet er fast, trenger du ikke et utdrag fra regnskapsavdelingen.

Steg 2

Ved beregning av fødselspermisjon er det viktig å velge riktig faktureringsperiode. Tenk på inntekt som er tatt i to fulle kalenderår før fødselspermisjonen. Hvis du for eksempel må gå i fødselspermisjon i november 2014, så ta hensyn til lønnene som ble utbetalt til deg i 2012 og 2013.

Trinn 3

Legg til all inntekt som er mottatt i beregningsperioden etter måned, og del resultatet med 730. Multipliser den resulterende numeriske verdien med 140 feriedager. Etter å ha utført disse enkle beregningene, vil du motta beløpet du trenger å motta når du går i fødselspermisjon.

Trinn 4

Etter endt fødselspermisjon har du rett til å ta betalt foreldrepermisjon. Du kan også beregne mengden månedlige utbetalinger selv. Men i dette tilfellet må du ta hensyn til to kalenderår som går forut for året for inntasting av denne typen ferie.

Trinn 5

For å finne ut verdien av den gjennomsnittlige daglige inntekten, legg opp månedslønnen i henhold til oppgaven for de siste to kalenderårene, og del deretter mottatt beløp med 730.

Trinn 6

Gjennomsnittlig årlig antall dager i en måned er 30,4. Multipliser den gjennomsnittlige daglige inntekten med 30,4, og deretter multipliserer du resultatet med 0,4, vil du motta beløpet av ytelsen som arbeidsgiveren vil være forpliktet til å overføre til deg hver måned gjennom hele foreldrepermisjonen opptil 1, 5 år.

Trinn 7

Helt i begynnelsen av ferien og på slutten av den, utbetales godtgjørelsen bare i forhold til de dagene i måneden som er inkludert i ferien. I dette tilfellet, for å utføre beregningen, multipliserer du den gjennomsnittlige daglige inntekten med antall betalte kalenderdager, og deretter multipliserer du den resulterende numeriske verdien med 0, 4.

Anbefalt: