Intervju Code Of Conduct

Intervju Code Of Conduct
Intervju Code Of Conduct

Video: Intervju Code Of Conduct

Video: Intervju Code Of Conduct
Video: Близкий друг Путина миллиардер Пугачев. Вся правда о Путине, его семье и деньгах. В гостях у Гордона 2024, April
Anonim

Intervjuet er et viktig skritt i ansettelsen. Selv om arbeidsgiveren likte CV-en din, kan upassende intervjuatferd ødelegge hele opplevelsen.

Intervju Code of Conduct
Intervju Code of Conduct

Et intervju er en slags test. Arbeidsgiveren ser på deg, og du ser på ham. Derfor spiller kommunikasjon en veldig viktig rolle her. Når du intervjuer, kan en arbeidsgiver ha liker eller ikke liker visse arbeidssøkere. Og ofte er det ikke den som utarbeidet det beste CVet som får jobben, men den som viste seg på en god side ved intervjuet.

Holdningen til en person utvikler seg allerede før han kom inn i forhandlingsrommet. Fest en arbeidsgiver eller en HR-leder til deg selv i en telefonsamtale. Kommuniser høflig og riktig, husk å takke for samtalen. Hvis du har sendt inn ditt CV til flere selskaper, er det ganske mulig at du vil glemme noen av dem. Ikke vis din glemsomhet når du ringer med en invitasjon til intervju - du kan se informasjon om selskapet senere. Det er heller ikke veldig riktig å spørre arbeidsgiveren om hvordan man kommer til arbeidsstedet. For dette er det internettkart med automatisk ruting.

Før du kommer til et intervju, studer informasjonen om selskapet, dets historie og mål. Dette vil gi deg bedre forståelse av oppgavene du utfører.

Når det gjelder forsinkelser, er det ingen som er trygge for dem. Å være forsinket til et intervju kan gi deg en arbeidsgiver alvorlig, men hvis du er for sent, må du rapportere det. Det er bedre å gjøre dette via telefon enn via SMS. Sørg for å forklare årsaken til forsinkelsen og fortell meg når du blir det.

Når du planlegger et intervju, må du være oppmerksom på det fysiske utseendet ditt. Du bør se forretningsmessig ut, men ikke for kjedelig. Et attraktivt utseende er ganske i stand til å elske en arbeidsgiver eller HR-sjef for deg. For å unngå å komme i en vanskelig situasjon, kle deg riktig for selskapet og stillingen du søker om. Enig i at kleskoden til en barneanimator og en bankansatt er vesentlig forskjellig. Likevel er det noen universelle regler: si "nei" til sportsklær og sko, provoserende, upassende klær. Du bør ikke gå til et intervju med store poser eller pakker.

Så du er på intervju. Den viktigste fasen har kommet. Hva det vil være, avhenger av arbeidsgiver og selskapets policy. Et eller annet sted vil de bare snakke med deg, og et annet sted vil de tilby deg å fullføre testoppgaver eller vise din profesjonelle dyktighet. Det viktigste her er å være vennlig og ikke bekymre deg. Husk at arbeidsgiveren ikke er et ondt dyr som vil spise deg, men bare en levende person som du kan og bør kommunisere med. Du kan til og med lage en vits eller fortelle en interessant historie fra livet ditt, hvis du ser at det er passende. Men det du absolutt ikke trenger å gjøre: vær uhøflig, tilbaketrukket, være altfor nervøs, nekte å svare på spørsmål, avbryte arbeidsgiveren, være arrogant.

Tenk på svar fra arbeidsgiverintervju på forhånd. Ofte spør de om arbeidserfaring, livsmål, hovedfordeler og ulemper, spesielt store prestasjoner.

Etter at arbeidsgiveren har snakket med deg, kan du stille spørsmål av interesse. Etter intervjuet bør du ha en klar ide om arbeidsplan, krav og ansvar, rapporteringsprosedyrer, antall personer underordnet og stillingen til nærmeste overordnede, prosedyren for registrering og lønnsnivået. Spør om det er gitt ferie- og sykefravær, hvordan bonuser beregnes, og om du må være overarbeidet. Ikke nøl med å spørre om penger - dette er hovedmålet med arbeidet ditt. Og husk at hvis du ved intervjuet skjønte at jobben ikke passer for deg, fortell arbeidsgiveren umiddelbart om den. Det er bedre enn å love å tenke over det og deretter ikke svare på samtaler. Vellykket søk!

Anbefalt: