Hvordan Lære å Kommandere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Kommandere
Hvordan Lære å Kommandere

Video: Hvordan Lære å Kommandere

Video: Hvordan Lære å Kommandere
Video: Disassemble 1996 Mercury Quicksilver Commander 2000 16900 series 2024, Kan
Anonim

Hvis du har blitt utnevnt til leder eller valgt til en ansvarsfull stilling, må du av og til gi ordrer og ordrer. Hvis du aldri har befalt før, bør du lære dette.

Hvordan lære å kommandere
Hvordan lære å kommandere

Bruksanvisning

Trinn 1

I det vanlige livet er ikke en leder en kommandant. Dine underordnede vil gjerne oppfylle bestillingen din hvis den er relatert til deres arbeidsoppgaver, eller en forespørsel hvis det du ber om ikke er inkludert i dem. Hvis du har valgt en teamledelsesstil og ønsker å oppnå ubetinget lydighet og samvittighetsfull utførelse av produksjonsoppgaver, må du oppnå troverdighet. Dessverre kjøpes den ikke automatisk når du sitter i lederstolen.

Steg 2

Hvis du fortsatt vil at ordrene dine skal høres og utføres som kommandoer, må du selv være sikker på at de er helt riktige. For denne tilliten, må du grundig studere alle de teknologiske prosessene og metodene som brukes til å jobbe i avdelingen din. Det vil si at du må være helt sikker på at du kjenner hele prosessen bedre enn noen spesialist som er i din underordning. I dette tilfellet vil kommandoene du gir, høres med de rette intonasjonene og vil bli oppfattet som ordrer, uten å forårsake latterliggjøring og overraskelse fra dine ansatte.

Trinn 3

Arbeid med deg selv for å lære å ta de riktige beslutningene, og forutsi utviklingen av situasjonen. Prøv å forutsi hvordan visse hendelser vil utvikle seg, og analyser deretter feilene dine etter det som skjedde. Gi alltid flere alternativer, slik at du til rett tid, med en urokkelig stemme, gir kommandoen som viser seg å være riktig.

Trinn 4

Bare når dine underordnede forstår at du har moralsk rett til kommando, når din autoritet er uomtvistelig, vil denne stilen av ledelse bli oppfattet av dem normalt og til og med med glede. Hvis du tar fullt ansvar og er trygg på din egen rettferdighet, kan denne ledelsesstilen være ganske effektiv, spesielt i bransjer som er forbundet med en viss fare for menneskers liv eller helse.

Anbefalt: