Hvordan Lage En Modellportefølje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Modellportefølje
Hvordan Lage En Modellportefølje

Video: Hvordan Lage En Modellportefølje

Video: Hvordan Lage En Modellportefølje
Video: Hvordan lage VANILJECUPCAKES 2024, Kan
Anonim

En portefølje er et album med profesjonelle fotografier av en modell i forskjellige utseende og poser. Dette albumet spiller en viktig rolle i karrieren til enhver modell. Bare de beste bildene er plassert i porteføljen. Takket være dette albumet vil en potensiell arbeidsgiver kunne skille deg fra andre modeller og tilby deg en jobb.

Hvordan lage en modellportefølje
Hvordan lage en modellportefølje

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn en profesjonell fotograf. Sjekk ut hans arbeid og pressepublikasjoner. Snakk med fotografen om hvordan du ser ut for ham, og spør hans mening og råd. Vanligvis, under en fotografering for en portefølje, endres modellen fra fem til ti utseende, så du trenger en stylist og make-up artist. De vil hjelpe deg med å lage flere utseende og frisyrer.

Steg 2

Du trenger flere sett med klær og tilbehør for å skyte. Selvfølgelig vil stylisten gi deg klærne du trenger, men du bør ikke stole helt på ham, og du bør ta med deg dine egne. Etter at du har gjort håret ditt og klærne dine valgt, kommer det mest etterlengtede øyeblikket i porteføljelagelsen.

Trinn 3

Som regel tas profesjonelle bilder bare i fotografens studio. Å ta et bilde kan ta alt fra to til seks timer og kan være veldig slitsomt. I løpet av denne tiden må du ha tid til å bli fotografert i flere former: seriøs, forretningsmessig, morsom, sjenert, uformell. Hvis du er eieren av en vakker figur med god hud, er det verdt å ta flere bilder i full lengde og i en badedrakt. Hvis du har langt og vakkert hår og riktige ansiktsegenskaper, er det verdt å ta flere bilder i full ansikt og profil. Hovedideen er å fremheve styrkene dine og skjule svakhetene dine.

Trinn 4

Kostnaden og tiden for å lage et album er direkte avhengig av antall bilder og tiden du bruker på fotoseanse. Fotografering kan gjøres med en film eller et digitalt kamera. Husk å be fotografen om en filmnegativ eller en elektronisk kopi av fotografiene.

Anbefalt: