Hvordan Finne Klienter For En Leder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Klienter For En Leder
Hvordan Finne Klienter For En Leder

Video: Hvordan Finne Klienter For En Leder

Video: Hvordan Finne Klienter For En Leder
Video: Hvordan gjenkjenne en god leder? 2024, Kan
Anonim

De vanlige informasjonskildene inneholder ikke alltid data om de beste potensielle kundene. Denne situasjonen oppstår ofte innen grossistområdet. Små grossister som betjener detaljhandel, blir ikke annonsert hvor som helst. De finner leverandører selv og kommuniserer aktivt med kundene sine. Det er en "gerilja" måte å nå ut til disse grossistene for å begynne å sende produktet ditt til dem.

Hvordan finne klienter for en leder
Hvordan finne klienter for en leder

Bruksanvisning

Trinn 1

Gi så mange svar som mulig på spørsmålet om hvem dine potensielle kunder betjener. For eksempel selger firmaet ditt godteri i bulk, men ikke direkte i detaljhandel, men gjennom små grossister. Så hvem tjener disse grossistene? Jo flere svar du finner, desto raskere når du potensielle kunder.

Steg 2

Gjør avtaler med lovende salgskanaler. Distribusjonskanaler kan omfatte butikker, skoler, forretningskantiner og andre butikker. Tross alt er det til dem grossistene dine leverer. Detaljhandel er lettere å finne enn engros. Gå derfor i detaljhandel, bestill avtaler med de som kjøper. Du er interessert i styremedlemmer, seniorselgere og andre stillinger. Det viktigste er at de kommuniserer med sine leverandører.

Trinn 3

Oppgi potensielle kunder. Du vil ha denne listen når du stiller ett spørsmål i distribusjonskanaler - hvem leverer dem? For å kommunisere med deg kan du forklare situasjonen som følger. Du tar med deg varene de trenger til byen, men du jobber ikke med detaljhandel fordi volumene dine er for store. Men hvis de råder sine gode leverandører, vil de kunne motta varene dine gjennom dem. Samtidig vil du finne ut hvem som leverer mest varer til bestemte utsalgssteder.

Trinn 4

Sjekk hvem på listen som ikke er klient i selskapet ditt. Listen du mottok må utarbeides videre. Bedriften din jobber allerede med noen grossister, og du har ingenting å gjøre der. Og noen av grossistene holdt seg utenfor selskapets omfang. Snakk med sjefen din - hvorfor jobber du ikke med dem? Kanskje forholdet ble brutt, og det er bedre å ikke fornye det. I alle fall må du vite historien til forholdet før du drar dit.

Trinn 5

Gjenta alle trinnene fra begynnelsen, gjør det kontinuerlig. Det første trinnet er det viktigste. Hvis du ikke mister synet av ham, vil du en dag kunne uventet for at alle i selskapet ditt skal nå gode kunder.

Anbefalt: