Er Det Mulig å Jobbe Som Regnskapsfører Eksternt

Innholdsfortegnelse:

Er Det Mulig å Jobbe Som Regnskapsfører Eksternt
Er Det Mulig å Jobbe Som Regnskapsfører Eksternt

Video: Er Det Mulig å Jobbe Som Regnskapsfører Eksternt

Video: Er Det Mulig å Jobbe Som Regnskapsfører Eksternt
Video: Er det farlig å føre regnskap selv? Hva mener autorisert regnskapsfører? 2024, April
Anonim

Fjernarbeid er nå mer og mer populært. Det er fordeler både for arbeidstakeren: ikke behov for å reise på jobb, egen arbeidsplan osv., Og for arbeidsgiveren: ikke behov for en ekstra arbeidsplass, ikke behov for å betale sykefravær og ferier osv. Det er yrker der konstant tilstedeværelse er slett ikke nødvendig på kontoret. Disse inkluderer regnskapsførere, programmerere osv.

Er det mulig å jobbe som regnskapsfører eksternt
Er det mulig å jobbe som regnskapsfører eksternt

Nødvendig

  • - tilgjengelighet av en datamaskin med alle regnskapsprogrammer
  • - kunnskap, arbeidserfaring som regnskapsfører

Bruksanvisning

Trinn 1

For noen mennesker er det av flere grunner mye mer praktisk å jobbe hjemmefra: å ha et lite barn, lang avstand til jobb, behovet for fleksible timer osv. Ikke alle oppgaver kan utføres eksternt, noen spesialiteter krever en obligatorisk tilstedeværelse på kontoret. Hvis du bare velger et yrke og vil jobbe eksternt, kan du vurdere alternativer som programmerer, regnskapsfører, webdesigner og andre.

Steg 2

For å jobbe som regnskapsfører eksternt, må du ha kunnskap om denne saken og helst ha erfaring på et vanlig kontor. En person som arbeider i et helt annet felt vil neppe kunne bli regnskapsfører hjemme.

Trinn 3

Hvis du studerte for å være regnskapsfører, jobbet for dem en stund på et kontor, har du en veldig god sjanse for å jobbe med denne spesialiteten hjemme. Du kan ta spesielle kurs der du vil motta grunnleggende kunnskaper og ferdigheter, og du vil lære resten i løpet av arbeidet, men i dette tilfellet bør du ikke ta noe seriøst, men det er bedre å få hendene på små selskaper og individuelle gründere.

Trinn 4

Som et godt alternativ, hvis du allerede jobber i selskapet som regnskapsfører, må du forhandle med dine overordnede om fjernarbeidet ditt. Du vil ganske enkelt drive all virksomhet hjemme, etter å ha installert alle nødvendige programmer og databaser på datamaskinen din. Og du kommer bare til kontoret når det er nødvendig - for å hente / returnere dokumenter og løse kontroversielle problemer som ikke kan diskuteres over telefon.

Trinn 5

Det er nødvendig å forstå at det å jobbe som regnskapsfører ikke bare fyller ut forskjellige erklæringer og sertifikater, men også periodiske turer til skattekontoret, og sender inn kvartals- og årsrapporter. I dette arbeidet er det også nødvendig å ta hensyn til nye lovendringer, dvs. kontinuerlig utvikling, lære nye data, etc. Og selvfølgelig krever arbeid med tall en spesiell tankegang.

Trinn 6

Et stort pluss i eksternt arbeid som regnskapsfører er at du kan ta flere selskaper samtidig - det avhenger bare av dine evner og effektivitet, og tjener mye mer enn på kontoret.

Trinn 7

Fjernarbeid som regnskapsfører kan bli funnet via Internett eller spesialaviser, det er mange forskjellige tilbud. Tross alt er det mye mer lønnsomt for arbeidsgivere, spesielt små selskaper, å ha en revisor enn å ha en bemanningsenhet.

Anbefalt: