Hvordan Lage En Omsorgsportefølje

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Omsorgsportefølje
Hvordan Lage En Omsorgsportefølje

Video: Hvordan Lage En Omsorgsportefølje

Video: Hvordan Lage En Omsorgsportefølje
Video: Lage e-læringskurs 2024, Mars
Anonim

En førskoleinstitusjon er først og fremst lærerne som jobber i den. Porteføljen er en av teknologiene for profesjonell utvikling av barnehagelærere, og bidrar til fremveksten av evnen til å analysere informasjon og planlegge egne aktiviteter for å øke nivået av profesjonalitet.

Hvordan lage en omsorgsportefølje
Hvordan lage en omsorgsportefølje

Det er nødvendig

  • - sysselsettingshistorie;
  • - vitnemål;
  • - sanitærbok;
  • - medisinsk bevis på helsestatus;
  • - sertifikater og sertifikater for faglig utvikling, bestått fremmedspråkkurs;
  • - bilder.

Bruksanvisning

Trinn 1

Å lage en lærers portefølje hjelper til med å vekke lærerens interesse for egne aktiviteter, lar deg se endringer i arbeidet, for å etablere en sammenheng mellom "tidligere" og "ny" kunnskap. Få en fin tøff mappe og legg de nødvendige dokumentene i den. Universitetsdiplom (eller en bekreftet kopi). Ofte krever arbeidsgivere høyt kvalifiserte arbeidstakere med høyere utdanning. Det kan ikke bare være pedagogisk, men også psykologisk, fokusert på utviklingspsykologi.

Steg 2

Sertifikat eller fullføringsbevis for fremmedspråkkurs. Plasser en kopi av dette dokumentet i en mappe hvis du har en, selvfølgelig.

Trinn 3

En medisinsk attest fra en terapeut om helsetilstanden din. Dette dokumentet kreves når du søker jobb i offentlige etater. Når du søker jobb i private barnehager, blir du også bedt om et dokument som bekrefter at du er helt frisk, fordi du skal jobbe med barn.

Trinn 4

Sanitærbok med merker fra gynekolog, venerolog, øre-hals-, øyelege, tannlege, resultatene av urin, blod, avføring og bakteriekulturer for tilstedeværelse av tarminfeksjonssykdommer.

Trinn 5

Pass. Lag en kopi av passet ditt (første, andre side og registrering), legg det til en delt mappe. Du kan også trenge kopier av pass eller fødselsattester fra dine egne barn. Arbeidsgivere har en tendens til å ansette lærere med barn.

Trinn 6

Sertifikater fra videregående kurs, dokumenter om musikkutdanning vil heller ikke være overflødige. Dette vil bare øke sjansene dine for å få jobb i barnehagen.

Trinn 7

Et viktig poeng i å lage en portefølje av en pedagog er tilstedeværelsen av positive tilbakemeldinger fra tidligere jobber. Alle anbefalinger må støttes av kontaktnumre fra tidligere arbeidsgivere. Dette er nødvendig for å kontakte dem om nødvendig.

Trinn 8

Legg i en mappe vitenskapelige artikler, artikler, abstrakter, resultatene av din egen forskning om temaene og problemene med aktiviteten din. Plasser hvert dokument i en egen fil og legg det i en mappe. Det vil være mye mer praktisk og hyggelig for en arbeidsgiver å ha pent brettede, ordnede dokumenter enn en spredning av separate, krøllete papirark.

Trinn 9

Du kan også legge til bilder med elever og annet materiale til lærerporteføljen, men dette avhenger allerede av typen (prestasjonsportefølje, tematisk, reflekterende, presentasjon, metodisk).

Anbefalt: