Hvordan Dele En Tomt I To

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dele En Tomt I To
Hvordan Dele En Tomt I To

Video: Hvordan Dele En Tomt I To

Video: Hvordan Dele En Tomt I To
Video: Video 1: Multiplikasjon med tomt rutenett : 23 • 5 2024, Kan
Anonim

Det er fullt mulig å dele en tomt i to hvis de nyopprettede tomtene tilsvarer minimumsarealet som er etablert i regionen. For seksjonen må du utføre en gjentatt landmålingsprosedyre, sette to forskjellige tomter på matrikkeljournaler og omregistrere eierskap til de nyopprettede tomtene.

Hvordan dele en tomt i to
Hvordan dele en tomt i to

Det er nødvendig

  • - søknad til matrikkelkammeret;
  • - tekniske dokumenter;
  • matrikkelekstrakter
  • - søknad til registreringskammeret;
  • - to kvitteringer for betaling for registrering;
  • - pass
  • - eierskapssertifikat.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du er eneeier av en tomt og planlegger å dele den i to tomter, hvorav den ene senere kan selges, doneres, byttes ut eller på annen måte juridisk viktige handlinger som ikke strider mot gjeldende lovgivning, kan du kontakte den lokale administrasjonen og finne ut hva er minimumsarealet for tomter som er installert i ditt område. Hvis de nyopprettede tomtene tilsvarer dette området, har du rett til å utføre prosedyren for ommåling uten problemer, etablere grensene for to tomter, sette dem på et enkelt matrikkelregister og registrere eierskap til to separate tomter.

Steg 2

Hvis en enkelt tomt har flere eiere, må du bli enige om seksjonen med alle eierne eller sende inn krav til retten om en obligatorisk seksjon.

Trinn 3

For å utføre ny kartlegging, kontakt matrikkelkammeret, ring matrikkingeniøren, som vil gjennomføre hele listen over nødvendig teknisk arbeid for delen av en enkelt tildeling.

Trinn 4

Send inn mottatte tekniske dokumenter til matrikkelkammeret. Send inn en søknad, gi et eierbevis for en enkelt tildeling. På grunnlag av de innsendte dokumentene vil dine to tomter bli satt på en enkelt matrikkeljournal, tildelt forskjellige matrikkelnumre og utstedt et matrikkelpass, et utdrag som du trenger for å få fram for å utføre prosedyren for registrering av eierskap til nydannede tomter.

Trinn 5

For å registrere eierskap til to forskjellige tomter dannet av en enkelt tildeling, kontakt registreringskammeret. Vis passet ditt, eierskapsattest for en enkelt tomt, matrikkelutdrag for begge nyopprettede tomter, fyll ut en søknad, betal dobbelt så mye statlig avgift, siden registrering av eiendomsrett vil bli gjort på to forskjellige tomter.

Trinn 6

Etter en måned vil du få to skjøter.

Anbefalt: