Designer Som Jobb

Innholdsfortegnelse:

Designer Som Jobb
Designer Som Jobb

Video: Designer Som Jobb

Video: Designer Som Jobb
Video: 13 Designer Som Failat TOTALT På Sitt Jobb! 2024, Mars
Anonim

En designer er et broket yrke som er perfekt for kreative visualister. Essensen av arbeidet er å skape nye billedformer, og i alle aspekter av livet: fra biler til tallerkener.

Designer som jobb
Designer som jobb

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er ingen universelle designere. Det er mange retninger, hvorav de fleste ikke overlapper hverandre. En landskapsdesigner vil neppe levere en anstendig webdesignjobb, og omvendt. Dermed, hvis du bestemmer deg for å mestre dette yrket, må du først bestemme hovedretningen.

Steg 2

En av de viktigste fordelene med en designer er at han ikke trenger å være på kontoret for å jobbe: han kan jobbe hjemme, på en kafé og til og med i en park. Siden designfeil sjelden er dødelig, kan de lett korrigeres. I tillegg ser designeren umiddelbart resultatet av arbeidet sitt og kan få estetisk glede av prosessen.

Trinn 3

Det er også ulemper. For det første er det mye konkurranse. Med utviklingen av frilans, henvender selskapene seg i økende grad til uavhengige designere, og det er mange av dem. For det andre er det alvorlige begrensninger når det gjelder penger, tid og til og med fantasi. Kunder utarbeider ofte en streng teknisk spesifikasjon (teknisk oppgave), innenfor rammen de må jobbe med.

Trinn 4

Når du velger yrket som designer, må du huske at dette er en ganske vanskelig og møysommelig jobb. Bare det å plukke opp og begynne å male, virker neppe. Til å begynne med må du i det minste lære å jobbe i grunnleggende programmer. I tillegg må du hele tiden studere teori, se på arbeidet til andre fagpersoner og forbedre ferdighetene dine. Frilansere må jobbe med kunder og bruke mye tid på porteføljer.

Trinn 5

Det er bemerkelsesverdig at det er mulig å bli designer uten profesjonell opplæring, men dette gjelder ikke alle områder. De mest fremtredende russiske universitetene i dette miljøet er: Institute of Contemporary Art, Moscow International School of Design og Moscow University of Design and Technology. I tillegg til grunnopplæringen, vil du sannsynligvis måtte gjennom tilleggstrening.

Trinn 6

Overskudd avhenger direkte av arbeidsretningen, profesjonaliteten til designeren, arbeidsgiveren og markedsposisjonen. I gjennomsnitt mottar nybegynnere innen frilansing 10-15 tusen rubler i måneden. Så når nye kunder og opplevelser dukker opp, stiger denne figuren.

Trinn 7

Designere på kontorer får i gjennomsnitt 20-25 tusen rubler i måneden. Men størrelsen på selskapet spiller en avgjørende rolle her. Så i små bedrifter kan en spesialist på dette området få mye mindre. Husk at det ikke vil være veldig lett å bryte seg inn i et stort selskap, spesielt hvis du ikke har noen arbeidserfaring.

Anbefalt: