Hvordan Begynne å Jobbe Som Designer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begynne å Jobbe Som Designer
Hvordan Begynne å Jobbe Som Designer

Video: Hvordan Begynne å Jobbe Som Designer

Video: Hvordan Begynne å Jobbe Som Designer
Video: Hvordan er det å jobbe som Retail Designer? 2024, April
Anonim

Profesjonen til en designer er interessant, etterspurt og godt betalt. For å begynne å jobbe med denne spesialiteten, må du velge en av de mest praktiske måtene for deg selv.

Hvordan begynne å jobbe som designer
Hvordan begynne å jobbe som designer

Nødvendig

En godt designet portefølje av virtuelle verk

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå først til en kunstskole, deretter til en høyskole, deretter til en høyere utdanningsinstitusjon ved det aktuelle fakultetet. Etter endt utdanning vil du ha et vitnemål og et sett med teoretisk kunnskap i hendene dine.

Steg 2

Hvis du allerede har en spesialitet, men du vil endre retning for aktiviteten din og bli designer, kan du melde deg på et kurs på fire måneder eller seks måneder. Slik opplæring tilbys vanligvis av arkitektoniske institutter. Etter endt utdanning vil du motta et sertifikat og vil kunne begynne å jobbe i et nytt yrke. Imidlertid ikke umiddelbart stole på en stilling i et kjent studio eller byrå. Start uansett hvor du blir akseptert for arbeid. Hovedoppgaven din er å få erfaring.

Trinn 3

Hvis et ferdigattest alene ikke er nok til at du kan starte designkarrieren, kan du starte en trinnvis løsning på dette problemet. Velg først området du vil spesialisere deg i. Utforsk deretter arbeidet til andre designere i feltet. Etter det, begynn å studere de profesjonelle programmene du trenger for å jobbe i det valgte feltet. Lag deretter en portefølje av det virtuelle arbeidet ditt for å vise frem dine primære ferdigheter for en arbeidsgiver.

Trinn 4

Finn deretter et firma du vil jobbe med. Besøk henne og prøv å møte personen som tar avgjørelsen om ansettelse. Forklar for ham at du er en ambisiøs designer og ønsker å jobbe med dette firmaet. Det er med denne, ikke denne. De. i den innledende fasen, bør du være klar til å jobbe ikke så mye for pengene som for å få erfaring. Hvis du under samtalen viser din veldesignede portefølje, vil du sannsynligvis ikke bli nektet. Prøv å oppnå et konkret resultat av samtalen. Hvis svaret er nei, går du på jakt etter neste sted.

Trinn 5

Som et resultat vil du begynne å jobbe, selv om du først er uten betaling. Arbeid med full kapasitet, forbedre ferdighetene dine. Til slutt vil du få betalt penger, selv om de ikke er veldig store. Som et resultat, etter en viss tid, ofte et år eller mer, vil du allerede ha ferdigheter, en portefølje og anbefalinger fra dette selskapet. Og du kan finne en bedre betalt jobb. Eller du vil bli tilbudt å bli i dette firmaet hvis du ordner ledelsen som ansatt.

Anbefalt: