Hvordan Fikse En Feil I En Arbeidsbok

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fikse En Feil I En Arbeidsbok
Hvordan Fikse En Feil I En Arbeidsbok

Video: Hvordan Fikse En Feil I En Arbeidsbok

Video: Hvordan Fikse En Feil I En Arbeidsbok
Video: Աստծո հետ հաղորդակցվելը ավելի կարևոր է, քան աշխարհային զբաղմունքները - Վարդան եղբայր 2024, April
Anonim

Arbeidsboken er hoveddokumentet som bekrefter den ansattes arbeidsaktivitet. HR-spesialister gjør noen ganger feil når de fyller ut en arbeidsbok, noe som i fremtiden kan føre til ulike vanskeligheter, blant annet når man behandler dokumenter ved pensjonering.

Hvordan fikse en feil i en arbeidsbok
Hvordan fikse en feil i en arbeidsbok

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du oppdager en feil eller unøyaktig oppføring i arbeidstakers arbeidsbok, kan du i henhold til avsnitt 24 og 28 i "Regler for vedlikehold og lagring av arbeidsbøker" rette den, men bare basert på det offisielle dokumentet til organisasjonen hvis ansatt gjorde feil oppføring … Dette kan være en kopi av en ordre for ansettelse, overføring eller oppsigelse, et attest på et utdrag fra dokumenter, der disse ordrene er nevnt.

Steg 2

I arbeidsboken kan ingenting krysses over eller dekkes over med korrekturleser, alt må formaliseres i samsvar med dette, nemlig:

-i avsnitt 1 - legg et serienummer;

- i avsnitt 2 - datoen for oppføringen;

-i avsnitt 3 - skriv "Record nummer, for eksempel 8 er ugyldig". Oppgi riktig oppføring.

- i punkt 4 - gjenta ordrenummeret for feil oppføring. Hvis det ble gjort en feil i selve ordrenummeret og deretter endret, angir du i dette avsnittet datoen og nummeret på den kansellerte ordren. I tilfelle en korrekt oppføring i arbeidsboken, men det ble gjort en feil i detaljene i bestillingen, reproduser deretter oppføringen uten å endre den, og i avsnitt 4, angi riktige data.

Trinn 3

Alle uriktige eller unøyaktige oppføringer i arbeidsboken om ansettelse, overføring, oppsigelse, belønning blir rettet på samme måte.

Trinn 4

I arbeidsboken kan du korrigere en feil oppføring, til og med funnet etter lang tid. For å gjøre dette, setter du neste serienummer, for eksempel 15, etter den siste oppføringen i arbeidsboken, og registrerer deretter en ugyldig oppføring etter nummer, for eksempel 3, og gjør riktig oppføring, med henvisning til det tilsvarende dokumentet.

Anbefalt: