Hvordan Betale For Gjenvinning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Betale For Gjenvinning
Hvordan Betale For Gjenvinning

Video: Hvordan Betale For Gjenvinning

Video: Hvordan Betale For Gjenvinning
Video: Får frysninger på Norsk Gjenvinning! Det hadde jeg ikke trodd!! 2024, Kan
Anonim

Overtid regnes som overtidsarbeid utført av en ansatt etter instruksjon og initiativ fra arbeidsgiveren. Forsinkelser på jobb på eget initiativ betraktes ikke som overarbeidende, de får ikke betalt i høyere beløp, og ytterligere hviledager er ikke tillatt for slikt arbeid.

Hvordan betale for gjenvinning
Hvordan betale for gjenvinning

Nødvendig

  • - tids skjema;
  • - primære regnskapsdokumenter for behandling (skriftlig varsel, samtykke, ordreordre);
  • - kalkulator eller program "1C";
  • - Arbeidskodeksen til den russiske føderasjonen;
  • - Brev fra Rostrud nr. 658-6-0 datert 18. mars 2008.

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan bare engasjere ansatte i overtidsarbeid for forretningsbehov. Gi beskjed på forhånd alle som vil jobbe utover myndighetens norm, få skriftlig samtykke, gi et direktiv med en liste over alle som er involvert i arbeid utover den månedlige normen.

Steg 2

I samsvar med arbeidslovgivningen, selv på grunn av industriell nødvendighet, kan ikke overtidsarbeid bringes inn i mer enn 4 timer innen to dager. Den totale arbeidstiden utover den månedlige normen skal ikke overstige 120 timer i ett kalenderår. Hvis arbeidsgiveren bryter de etablerte normene, kan han bringes til administrativt ansvar på grunnlag av artikkel 5.27 i Koden for administrative lovbrudd i Russland.

Trinn 3

I henhold til artikkel 152 i den russiske føderasjonens arbeidskode, må du betale for de to første timene med behandling i ett og et halvt beløp, for de resterende timene, ta en dobbel lønn, en timelønn eller dobbelt så mye produksjon.

Trinn 4

Tariffavtalen din kan spesifisere andre regler for godtgjørelse for overarbeidede timer, men de kan ikke krenke arbeidstakeres rettigheter eller være under den standarden som er fastsatt i arbeidslover.

Trinn 5

På forespørsel fra den ansatte kan du gi ham en ekstra fridag. I så fall må du betale en enkelt sats for alle behandlingstimer. Ekstra fridag er ikke underlagt betaling.

Trinn 6

For å betale overtid for en ansatt som mottar lønn, beregner du kostnaden for en times arbeid i regnskapsperioden. For å gjøre dette, del lønnen med det angitte antall timer i den estimerte måneden. Beregn de to første timene basert på koeffisienten 1, 5, betal for de neste timene i henhold til koeffisienten 2, med mindre annet er spesifisert i foretakets interne handlinger og tariffavtalen.

Trinn 7

Ansatte som jobber med utviklingen, bruker de angitte forholdene i henhold til antall produserte produkter.

Anbefalt: