Hvordan Fjerne En Stilling Fra Bemanningsbordet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne En Stilling Fra Bemanningsbordet
Hvordan Fjerne En Stilling Fra Bemanningsbordet

Video: Hvordan Fjerne En Stilling Fra Bemanningsbordet

Video: Hvordan Fjerne En Stilling Fra Bemanningsbordet
Video: Forskningsprosjektet ICEBOX skal gi Statnett verktøy til å fjerne is fra ledninger 2024, April
Anonim

Ved redusering av personell utarbeider arbeidsgiveren en ordre om å utelukke stillingen eller den strukturelle enheten fra bemanningsbordet. Videre utvikler selskapet en ny tidsplan som koordinerer den med ledelsen.

Hvordan fjerne en stilling fra bemanningstabellen
Hvordan fjerne en stilling fra bemanningstabellen

Nødvendig

  • - arbeidslovgivning;
  • - bemanningsbord;
  • - bestanddeler av organisasjonen;
  • - bestillingsskjemaer;
  • - bedriftens segl.

Bruksanvisning

Trinn 1

Les vilkårene for å ekskludere en stilling fra bemanningstabellen i samsvar med arbeidslover. Det blir mulig under spesielle forhold (krise, endringer i organisatoriske, teknologiske arbeidsforhold, etc.). Gjør situasjonen oppmerksom på den ansatte hvis stilling planlegges permittert senest to måneder før den foreslåtte prosedyren. Stillingen fjernes fra bemanningsbordet umiddelbart etter at ordren om å endre den trer i kraft.

Steg 2

Begynn å tegne ordren. I overskriften må du oppgi navnet på organisasjonen i samsvar med charteret eller andre konstituerende dokumenter. Skriv nummeret og datoen for publisering av ordren, deretter datoen for endringen i bemanningstabellen, adressen til institusjonen. Angi emnet for dokumentet i form av en lokal lov om endringer i bemanningstabellen. Oppgi deres grunn til å utarbeide bestillingen, som vanligvis er en reduksjon i personalet. I den administrative delen angir du navnet på innlegget som skal ekskluderes fra timeplanen. Ansvarlig for utførelsen av ordren vil være en personalansatt i bedriften eller, i hans fravær, generaldirektøren. Sertifiser dokumentet med signaturen til den ansvarlige.

Trinn 3

Gi en ordre om å kutte personalet. Angi i det navnet på stillingen som er ekskludert fra bemanningstabellen, samt personopplysningene til den ansatte som besatte den. Sertifiser regissørens signatur og gjør den nedsatte arbeidstakeren kjent med dette dokumentet.

Trinn 4

Vær oppmerksom på tidspunktet for nedbemanningstiltakene. De bør utføres på en slik måte at den ansatte får beskjed om reduksjonen senest to måneder før ikrafttredelsen av den tilsvarende ordren. For å gjøre dette må du sende ham et varsel for signatur. Den andre kopien av meldingen er vedlagt den ansattes generelle fil.

Anbefalt: