Regnskapsfører CV: Hvordan Du Skriver Det Riktig

Innholdsfortegnelse:

Regnskapsfører CV: Hvordan Du Skriver Det Riktig
Regnskapsfører CV: Hvordan Du Skriver Det Riktig

Video: Regnskapsfører CV: Hvordan Du Skriver Det Riktig

Video: Regnskapsfører CV: Hvordan Du Skriver Det Riktig
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Stillingen som regnskapsfører er den nest viktigste stillingen i selskapet etter direktøren. Dette stedet påtar seg høy grad av ansvar, erfaring og spesialundervisning. Det anbefales at du går gjennom den tradisjonelle veien fra en vanlig regnskapsfører til senior eller sjef, og du har spesialiserte opplæringskurs på eiendelen din.

Regnskapsfører CV: hvordan du skriver det riktig
Regnskapsfører CV: hvordan du skriver det riktig

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du skriver CV, bør du gå gjennom anbefalingene fra rekrutteringsbyråansvarlige for å få et vellykket CV. De generelle reglene for registrering og krav til innholdet er ganske gjeldende for CV for stillingen som regnskapsfører. Prøv å gi informasjonen som vil være av interesse for arbeidsgiveren så fullt som mulig, og hold deg innenfor små volumer. Uttrykk det på et enkelt, tilgjengelig språk. For å gjøre teksten lettere å lese, strukturere den og presentere den i henhold til tematiske seksjoner.

Steg 2

I den første delen, oppgi all personlig informasjon om deg selv: etternavn, fornavn og patronym, fødselsår, fødested, statsborgerskap, kontaktnummer og e-postadresse. Vær oppmerksom på at en e-postadresse som: kisyla, stervochka kan skremme en potensiell arbeidsgiver med sin lettsindighet.

Trinn 3

Gi en liste over spesialpedagogiske institusjoner og fagutviklingskurs. Hvis du har fullført kurs i studiet av fremmedspråk, kan du skrive om dem. Sørg for å angi året for gjennomføringen av kursene og organisasjonen som gjennomførte dem.

Trinn 4

Oppgi informasjon om eksisterende yrkeserfaring i omvendt rekkefølge, fra det siste arbeidsstedet, med angivelse av stillingene du hadde i dem. Oppgi hva som var ditt ansvar, hvilken del av regnskapsarbeidet du var ansvarlig for, og hvor mange som jobbet under din myndighet. Oppgi spesielle programvareprodukter og kontorprogramvare du eier i sin helhet.

Trinn 5

Angi lønnsforventningene dine. Gjør deg kjent med de som angir i CV-ene sine lagt ut på Internett, arbeidssøkere og arbeidsgivere, ta gjennomsnittstallet. Du kan alltid justere det hvis arbeidet ditt er helt tilfredsstillende for arbeidsgiveren.

Trinn 6

Les teksten i CV-en, korriger stilistiske og semantiske unøyaktigheter, grammatiske feil. Formater teksten, installer en lettlest og lesbar skrift. Skriv inn navnet ditt og stillingen du søker på i emnelinjen.

Anbefalt: