Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Lederintervju

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Lederintervju
Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Lederintervju

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Lederintervju

Video: Hvordan Du Skal Oppføre Deg I Et Lederintervju
Video: UKESOPPDRAG 3: HVOR OG HVORDAN SKAL DU BO I FREMTIDEN? - Office X 2024, April
Anonim

Før du går til et intervju for en ledig stilling, bør du spørre om en potensiell arbeidsgiver, tenke på hvilke spørsmål de kan stille deg og hva du kan svare på dem, og mentalt stille inn for å lykkes.

Hvordan du skal oppføre deg i et lederintervju
Hvordan du skal oppføre deg i et lederintervju

Bruksanvisning

Trinn 1

Les i stillingen som stiller krav til en arbeidssøker, siden en leder kan kalles en menneskelig ressursspesialist, en selgermedarbeider og en nøkkelperson for å betjene VIP-klienter. Analyser hvilke karaktertrekk en ansatt i dette selskapet skal ha, i det minste prøv å forestille deg deg selv i stedet for den som skal gjennomføre intervjuet.

Steg 2

Velg klær som er komfortable. Hvis du skal på et intervju med en finans- eller handelsorganisasjon og ditt fremtidige arbeidssted vil være et kontor, gi preferanse til en dress. Hvis du blir intervjuet for stillingen som "leder for et spedisjonsselskap", vil ditt fremtidige arbeid kanskje være knyttet til å besøke lager, godta lasting og lossing. I dette tilfellet kan du velge uformelle klær. En arbeidssøker innen ledelse relatert til tjenesten til enkeltpersoner må ta hensyn til neglene, håret, tennene sine, siden folk i kommunikasjonsprosessen tar hensyn til de små tingene.

Trinn 3

Prøv å holde deg åpen og naturlig. En potensiell arbeidsgiver skal ikke høre løgn i dine ord. Hvis du ikke kan svare på et spørsmål, er du velkommen til å innrømme det, prøv å imponere intervjueren med din erfaring innen relaterte felt.

Trinn 4

Forbered alle dokumentene som samtalepartneren kan trenge for at han skal få et fullstendig inntrykk av deg. Hvis du har deltatt på noen seminarer, har fullført ytterligere opplæring, må du ta vitnemål og attester med deg. Slik videregående opplæring er spesielt verdifull hvis den ble betalt av en tidligere arbeidsgiver. Dette faktum indikerer at du blir verdsatt og "investert" i din person. Ikke glem CV og diplom.

Trinn 5

Vis dine forretningsferdigheter. Det er mulig at du blir bedt om å forestille deg en hypotetisk situasjon og fortelle deg hvilke avgjørelser du vil ta. Ikke prøv å vise egenskaper som beskjedenhet, filantropi eller overholdelse av prinsipper. I seg selv er de gode, men du bør huske at du intervjuer for ledige stillinger "manager", som betyr "manager" på engelsk. Det er forretningsskaren, evnen til å ta avgjørelser og være ansvarlig for dem som kreves av deg.

Trinn 6

Vær aktiv og positiv. Det første trekket er viktig for alle som har å gjøre med salg, personalledelse eller kontraktsledelse på jobben. Det andre trekket vil tillate deg å vinne over mennesker, intervjuere vil sette pris på dette hvis du må jobbe med enkeltpersoner.

Anbefalt: