Hvordan Ordne Rommet Ditt Riktig På Jobben

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ordne Rommet Ditt Riktig På Jobben
Hvordan Ordne Rommet Ditt Riktig På Jobben

Video: Hvordan Ordne Rommet Ditt Riktig På Jobben

Video: Hvordan Ordne Rommet Ditt Riktig På Jobben
Video: Triks fra mestrene og hemmelige ENHETER !! 35 beste ideer for 2020! 2024, April
Anonim

For at arbeidet skal kunne argumenteres, må du ordne rommet rundt deg riktig. Alt som trengs for arbeid bør være innen rekkevidde, og unødvendige ting, tvert imot, bør fjernes slik at de ikke distraherer fra virksomheten.

Feil organisering av arbeidsplassen
Feil organisering av arbeidsplassen

Riktig organiserte filer på datamaskinen din sparer tid

For de som arbeider direkte knyttet til bruk av datamaskin, er det først og fremst viktig å holde orden på alle elektroniske dokumenter og filer. Ideelt sett må du tildele en egen harddiskpartisjon for arbeidsdokumenter, der du allerede vil opprette det nødvendige antallet mapper for lagring av filer.

Som praksis viser, er den enkleste måten å finne filer i passende navngitte mapper, hvis undermapper deles i henhold til datoene for dokumentenes oppretting. De. i mappen "Rapporter" oppretter du mappen "2014" der mappen "Januar" blir opprettet, der alle januarrapportene lagres.

Hvis du må opprette og lagre mer enn 20-30 dokumenter hver måned, kan du opprette undermapper med datoer i månedmappen for enkelhets skyld.

Et skrivebord som forbedrer produktiviteten

Du kan nesten ikke forestille deg hvor mye tid du bruker i måneden på å lete etter penner, markører, notatbøker, nødvendige dokumenter og magasiner på arbeidsplassen. Men på bare et par timer kan du frigjøre skrivebordet fra alle slags unødvendige småting og derved forenkle tilgangen til virkelig viktige ting.

Fjern først fra skrivebordet:

- søte figurer;

- postkort og fotorammer;

- underholdningsmagasiner, bøker og kataloger, hvis du ikke trenger dem til jobb;

- notater med telefonnumre og andre data.

Skriv om informasjonen fra brosjyrene i dagboken på forhånd.

Bare de nødvendige dokumentene og en dagbok med skrivesaker skal være på bordet - ikke noe mer. For sistnevnte må du selvfølgelig kjøpe en spesiell blyantveske eller et glass slik at de ligger i en radius av direkte tilgang og ikke er spredt over hele bordet. Og dokumenter passer perfekt inn i spesielle utvidelser, som er enkle å finne i enhver papirhandel.

Organisering av arbeidsatmosfæren

Det siste trinnet i å forbedre din egen ytelse er å skape riktig atmosfære på arbeidsplassen. Ingen radio, filmer, lyse plakater, distraherende oppmerksomhet og annet glitter. Du må jobbe på jobben, og bare da vil det være en mulighet til å oppnå suksess innen det valgte aktivitetsfeltet. Ideelt sett, hvis arbeidet ditt ikke er koblet til det globale nettverket, bør Internett også være slått av i arbeidstiden, dette vil også gi deg minst en times arbeidstid per dag.

Anbefalt: