Hvordan Lage Et Prosjekt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Prosjekt
Hvordan Lage Et Prosjekt

Video: Hvordan Lage Et Prosjekt

Video: Hvordan Lage Et Prosjekt
Video: Hekle Litt Mer Med Kine | Lage Kjøkkenhånkle Granny Square Med Hvordan Kante Et Prosjekt 2024, April
Anonim

Alle har ideer som de ønsker å realisere - enten det er landskapsarbeid på hagen, forretninger eller noe annet. For å oversette ønsket, må du formalisere ideen til et prosjekt.

Hvordan lage et prosjekt
Hvordan lage et prosjekt

Nødvendig

Papir og penn, eller datamaskin

Bruksanvisning

Trinn 1

Formuler ideen din tydelig: hvor mye og hva som vil være, hvilken form, farger og mer. For eksempel når det gjelder landskapsarbeid, hvor mange og hvilke trær, blomster, hvor nøyaktig planlegger du å plante, hvordan du vanner og mer. Beskriv nå dette bildet i tekst og i antall, tegne et diagram over fremtidige beplantninger, utarbeide en vanningsplan og lignende.

Steg 2

Beskriv prosjektets betydning for samfunnet og de planlagte resultatene fra implementeringen. I dette eksemplet er det et feriested for forskjellige befolkningsgrupper og et eksempel å følge.

Trinn 3

Bestem ressursene som vil være nødvendige. Det antas at det er tre hovedressurser: penger, tid og mennesker. Så det er nødvendig å formalisere ideen din i disse indikatorene, hvoretter prosjektets ressursbehov vil bli tydelig. Når det gjelder landforbedring, hvor mye penger som trengs for å kjøpe frø og frøplanter, hvor lang tid det tar å plante og av hvem det skal utføres, samt hvem som vil støtte beplantningen og under hvilke forhold.

Trinn 4

Del ressursene i trinn - for i dette eksemplet trenger du først penger for å kjøpe materialer, deretter folk til å plante og deretter vedlikeholde plantingene. Fyll ut de resulterende dataene i tabellen, i den første kolonnen, angi navnet på ressursen, i den andre dens numeriske indikator og i den tredje datoen for levering / mottakelse. Dermed fikk vi en tidsplan for å skaffe ressurser.

Trinn 5

Identifiser fordelene deltakerne i prosjektet får. I vårt tilfelle, for sponsing av selskaper, er dette statusen til sosialt ansvarlig virksomhet og reklame, for folk som hjelper til med å plante trær og blomster muligheten til å uttrykke sin samfunnsposisjon angående forbedring av territoriet og være et eksempel for andre.

Anbefalt: