Hva Er Fordelene Med Lærere

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Fordelene Med Lærere
Hva Er Fordelene Med Lærere

Video: Hva Er Fordelene Med Lærere

Video: Hva Er Fordelene Med Lærere
Video: Hva er en god lærer? 2024, Kan
Anonim

Den nåværende lovgivningen i Den russiske føderasjon sørger for å gi en rekke fordeler for lærere, både sosiale og stimulerende, med sikte på å gjenopplive interessen for dette vanskelige yrket.

fordeler i arbeidet med en lærer
fordeler i arbeidet med en lærer

Bruksanvisning

Trinn 1

Det harde arbeidet med å undervise, å sikre sosial og juridisk beskyttelse av lærere, samt popularisering av yrket deres, har nylig blitt en av de viktigste oppgavene til lovgivningssystemet innen utdanning.

Steg 2

En av de viktigste læringsfordelene som hjelper til med å tiltrekke unge spesialister - akademikere fra pedagogiske universiteter - er materiell støtte: både engangsbruk og i form av bonusutbetalinger ved utgangen av studieåret, i løpet av de første tre årene av arbeidet.

Men dette privilegiet tilhører kategorien regional, og er mest ment for lærere fra landlige områder.

Trinn 3

Å redusere arbeidsdagen anses også som en viktig fordel for lærerne. Arbeidskodeksen til Den russiske føderasjonen bestemmer at lærerens arbeidstid ikke skal overstige 36 timer per uke. Alle overarbeidstimer må betales i tillegg i samsvar med kursen til den enkelte lærer.

Hvis læreren kombinerer arbeid, bør varigheten av slike aktiviteter ikke overstige halvparten av den månedlige normen for arbeidstid.

Trinn 4

For unge lærere er det et fortrinnsrett med lav rente, en liten forskuddsbetaling og en lang betalingsperiode. Den eneste begrensningen for å få pantelån er alder, læreren må ikke være eldre enn 35 år.

Trinn 5

Utvidet betalt permisjon er en betydelig lærerfordel. Standard ferietid for en lærer regnes som en periode på 28 dager, men i tillegg til dette tilbys utvidet betalt ferie - fra 42 til 56 dager.

I tillegg har læreren hvert 10. år rett til å reise i opptil 1 år med bevaring av arbeidsstedet. Betaling for en så lang ferie kommer fra ekstrabudsjettmidler. En av de viktigste fordelene for lærere er muligheten for førtidspensjonering - etter 25 års lærerfaring, og varigheten av vanlige betalte ferier er også inkludert i tjenestetiden.

Trinn 6

Lærere fra landlige områder eller arbeiderboplasser har rett til enten gratis bolig med oppvarming og belysning, eller til kompensasjon for drivstoffkostnader hvis læreren bor i en bygning uten sentralvarme. Alle utgifter til læreren må dokumenteres slik at kompensasjonsutbetalinger ikke beskattes (personlig inntektsskatt).

Trinn 7

Kjøpet av spesialisert litteratur og tidsskrifter gir også betaling for materiell kompensasjon, hvis beløp kan avhenge av avgjørelsen fra den lokale myndigheten.

Anbefalt: