Hvordan Beregne Fødselspermisjonen I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Fødselspermisjonen I
Hvordan Beregne Fødselspermisjonen I

Video: Hvordan Beregne Fødselspermisjonen I

Video: Hvordan Beregne Fødselspermisjonen I
Video: PRISJAKTEN 2024, Kan
Anonim

I henhold til russisk lov har hver gravid kvinne rett til betalt fødselspermisjon. Med en singletonsvangerskap utstedes barselpermisjon fra den første dagen ved 31 ukers svangerskap, med flere graviditeter - fra den første dagen etter 29 uker. I følge vitnesbyrdet fra en fødselslege-gynekolog kan en kvinne sendes i fødselspermisjon tidligere. All fødselspermisjon betales med en gjennomsnittslønn på 24 måneder.

Hvordan beregne fødselspermisjon
Hvordan beregne fødselspermisjon

Bruksanvisning

Trinn 1

For å beregne betalingen for fødselspermisjonen, må alle mottatte beløp som inntektsskatten ble holdt tilbake fra, legges til og divideres med antall kalenderdager i faktureringsperioden, med 730. Resultatet blir multiplisert med antall dager fødselspermisjonen. Med en enkelt graviditet - innen 140, med flere graviditeter, betales 196 dager.

Steg 2

Hvis en kvinne før fødselspermisjon var sykemeldt i lang tid eller ikke jobbet, men var i foreldrepermisjon, kan hun for å beregne fødselsstønaden velge hvilken som helst annen periode som vil være mest gunstig for henne.

Trinn 3

Maksimumsbeløpet for beregning av fødselspermisjon er økt til 465 000 for ett regningsår. Kvoten kan fås fra alle arbeidsgivere i virksomheter der kvinnen jobbet i faktureringsperioden.

Trinn 4

Hvis en kvinne har jobbet i mindre enn to år, gjøres beregningen ut fra hvor mye penger det faktisk ble opptjent som forsikringspremien ble holdt tilbake, delt på det faktiske antall kalenderdager for arbeidsperioden.

Trinn 5

For kvinner som har jobbet i mindre enn seks måneder, beregnes godtgjørelsen basert på gjennomsnittlig daglig minstelønn multiplisert med antall dager i fødselspermisjonen. Den samme beregningen gjøres for kvinner som hadde en inntekt under gjennomsnittlig daglig minstelønn.

Trinn 6

Hvis leveransen var komplisert, deretter 16 dager etter at den er betalt i tillegg.

Trinn 7

Ved etablert multippel graviditet under fødsel, betales kvinnen 56 dager ekstra hver for seg.

Anbefalt: