Fem Prinsipper For å Bygge Virksomheten Din

Innholdsfortegnelse:

Fem Prinsipper For å Bygge Virksomheten Din
Fem Prinsipper For å Bygge Virksomheten Din

Video: Fem Prinsipper For å Bygge Virksomheten Din

Video: Fem Prinsipper For å Bygge Virksomheten Din
Video: ❤️Шьём Бюджетный Вариант Пышной Юбки🚀 2024, April
Anonim

Penger er materielle eiendeler som gir oss flere muligheter til å leve bedre. Du kan ikke krangle med det. Så hva må gjøres for å tjene mer levebrød?

Fem prinsipper for å bygge virksomheten din
Fem prinsipper for å bygge virksomheten din

Bruksanvisning

Trinn 1

Bli selvhjulpen

Lær å respektere deg selv. Prøv å behandle mennesker som dine like partnere, uavhengig av personlighet og status. Når du klarer å etablere gjensidig fordelaktige partnerskap med omtrent alle, vil livet ditt utvilsomt fordoble seg.

Jobb for deg selv, ikke for sjefen din. Ikke hold på en kjedelig jobb bare for pengene. Dette arbeidet vil til slutt "spise" deg! Finn et sted du liker.

Steg 2

Du får alltid det du tjener

Noen mennesker føler at de er verdt mye mer enn de får betalt. Hvis du også behandler dette antallet urettferdig fornærmede, så ta vare på arbeidet som vil bli betalt høyere. Tross alt vil ingen se etter den beste jobben for deg. Jo mer du er avhengig av andre, jo mindre er du avhengig av deg selv. Ta kontroll over inntekten din. De som gir denne makten til andre hender, spiller alltid rollen som ofre i samfunnet og tjener følgelig ikke nok.

Trinn 3

Du kan bare vinne spillet når du forstår reglene.

Tenk på alle samfunnsområder som et stort marked, der alle mennesker er dine likeverdige partnere, og hver situasjon er en mulighet som markedet gir for å forbedre ditt økonomiske velvære.

Reglene i dagens spill er satt av markedet, og de er de samme for alle. Alle som ikke kjenner spillereglene har praktisk talt ingen sjanser til å lykkes. Hovedprinsippet til ethvert marked er at børsen skal være virkelig gjensidig.

Trinn 4

Det er ingen regel som begrenser inntekten din!

Alle reglene som begrenser inntekten din i dag, er skapt av mennesker selv, og de kan også endre dem. Verdien av arbeidsstyrken din er subjektiv, ingen vil gi en objektiv vurdering av arbeidet ditt, verken sjefen eller utføreren. Du trenger bare å forbedre dine egne kriterier for å evaluere arbeidet ditt og skape nødvendige betingelser for å øke inntektene på egenhånd.

Inntekten din måles på tre måter: sjefens estimat, ditt eget estimat, din forhandlingsevne.

Trinn 5

Du vil ikke få lønnsøkning etter andre metoder akkurat slik - tjen det! Hvis du jobber i et team, er spørsmålet hvor uerstattelig du er i teamet. Din oppgave er at sjefen din skal forstå uunnværligheten din, og dette avhenger i stor grad av hvordan du vil forhandle med ham.

Hvis du er selvstendig næringsdrivende, er spørsmålet hvor uerstattelige produktene dine er for samfunnet. Utfordringen er at dette samfunnet legger merke til verdien din. Og det kommer også an på hvor godt du forhandler med ham.

Anbefalt: