Hvordan Få En Detektivlisens

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få En Detektivlisens
Hvordan Få En Detektivlisens

Video: Hvordan Få En Detektivlisens

Video: Hvordan Få En Detektivlisens
Video: А Джокер то не лечится ► 1 Прохождение Batman: Arkham Asylum 2024, Kan
Anonim

En privatdetektiv har ikke rett til å utføre sine aktiviteter uten å få en passende lisens utstedt i samsvar med loven. For å få lisens, må en borger oppfylle visse vilkår og gi dokumentene som er nødvendige for registrering som privatdetektiv.

Hvordan få en detektivlisens
Hvordan få en detektivlisens

Bruksanvisning

Trinn 1

Registrer deg hos skattekontoret som individuell gründer. Få en henvisning for fingeravtrykk fra ditt lokale lisensieringskontor. Få fingeravtrykk på Institutt for indre anliggender (OVD) på registreringsstedet.

Steg 2

Send inn en søknad til Institutt for indre anliggender, dokumenter som bekrefter ditt statsborgerskap, et spørreskjema, en medisinsk attest i form av 046-1 om helsetilstanden, fotografier og en kopi av et sertifikat for registrering av fingeravtrykk. På grunn av det faktum at for å få en privat detektivlisens, må du enten ha minst 3 års arbeidserfaring i etterforsknings- eller operasjonsenheter, eller juridisk utdannelse eller profesjonell opplæring, må du fremlegge de relevante støttedokumentene.

Trinn 3

Angi i søknaden dataene til dokumentet på grunnlag av hvilke oppføringen om den enkelte entreprenør og registreringsnummeret for denne oppføringen ble gjort i det enhetlige statsregisteret for individuelle entreprenører. Beskriv territoriet der du planlegger å tilby private etterforskningstjenester, og oppgi dem.

Trinn 4

Svar på spørsmålene i spørreskjemaet i sin helhet: "Jeg var ikke", "Jeg er ikke." Du må også gi informasjon om behovet for maskinvaren og intensjonen om å bruke den. Angi i dette dokumentet hvilke spesielle midler du har tenkt å bruke i løpet av arbeidet ditt. Legg ved dokumentene en kvittering som bekrefter betalingen av statsavgiften for utstedelse av lisensen.

Anbefalt: