Hvordan Få Jobb I USA

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb I USA
Hvordan Få Jobb I USA

Video: Hvordan Få Jobb I USA

Video: Hvordan Få Jobb I USA
Video: Får egentlig USA ny president i 2020? Slik fungerer valgsystemet 2024, Kan
Anonim

Drømmer du om å jobbe i USA? Med dagens globaliseringsnivå er det fullt mulig å jobbe i USA: du kan få jobb i et av de store selskapene i USA, som ofte rekrutterer arbeidstakere i utlandet, det er også spesielle programmer for unge mennesker - Arbeid & Reise og lignende. Du kan få utdannelse i USA parallelt med arbeidet ditt. Og dette er bare de vanligste måtene.

Hvordan få jobb i USA
Hvordan få jobb i USA

Bruksanvisning

Trinn 1

Store selskaper holder ofte "karrieredager" og andre lignende begivenheter i mange land, inkludert Russland. Slike hendelser kan spores på nettstedene til disse selskapene (for eksempel Microsoft). I tillegg implementerer internasjonale selskaper prosjekter over hele verden, og etter å ha fått jobb i et av disse selskapene (vanligvis konsulentselskaper - Accenture, SBS og andre), vil du få sjansen til å jobbe i utlandet - i Europa, Asia, USA.

Steg 2

Det er studentutvekslingsprogrammer for studenter. De mest kjente av dem er Work & Travel og Au Pair. Work & Travel er et program der en utenlandsk student jobber i USA for en timelønn på 2-4 måneder i tjenestesektoren, og de siste 30 dagene av programmet reiser rundt i landet. Dette programmet er åpent for universitetsstudenter og studenter i alderen 18 til 23 år som snakker engelsk. Du kan lese mer om programmet her

Trinn 3

Au Pair er et pedagogisk og kulturelt utvekslingsprogram for barnepass. Deltakerne i dette programmet har vært i USA i 1-2 år og tar seg av barna til en amerikansk vertsfamilie. Denne familien gir dem overnatting, mat og lommepenger. Studenten (vanligvis en kvinnelig student) fungerer som barnepike for barnet, og gjør noen ganger lette lekser. Det er viktig for deltakeren å være minst 18 år og ikke eldre enn 24 år og beherske engelsk. Detaljer finner du her

Trinn 4

Den enkleste måten å finne en jobb i USA er for de som fikk utdannelse der eller studerte for en mastergrad. Hvis du planlegger å jobbe og videreføre livet i USA på forhånd, kan du prøve å komme inn på et amerikansk universitet - med det formål å fullføre høyere utdanning i Amerika eller for å oppnå en mastergrad. All informasjon om opptak av utenlandske studenter finner du på universitetene. For å studere i USA, trenger du gode kunnskaper i engelsk (bekreftet av et sertifikat som TOEFL) og god akademisk ytelse ved et russisk universitet.

Trinn 5

Hvis du er en spesialist med god arbeidserfaring og kunnskap om det engelske språket, kan du se etter arbeid i USA gjennom amerikanske og internasjonale jobbsøkingssider, for eksempel https://www.monster.com/. Husk imidlertid at en amerikaner nesten alltid vil ha en fordel i arbeid - med mindre du er en unik spesialist.

Anbefalt: