Hvordan Innkreves Fra En Skyldner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Innkreves Fra En Skyldner
Hvordan Innkreves Fra En Skyldner

Video: Hvordan Innkreves Fra En Skyldner

Video: Hvordan Innkreves Fra En Skyldner
Video: Hvor svært er det at knække en skibsplanke fra vikingetiden? 2024, Kan
Anonim

Noen betaler ikke regelmessig lånet, noen har "glemt" å betale skatt i flere år. Alle av dem er allerede oppført i kategorien "skyldnere". Og snart vil de komme for å kreve gjeld.

Hvordan innkreves fra en skyldner
Hvordan innkreves fra en skyldner

Bruksanvisning

Trinn 1

Som regel begynner inkasso etter en rettsavgjørelse. Senest 5 dager etter kunngjøringen av dommen, faller avgjørelsen med innkrevingsrekkefølgen til personen som vil "slå ut" gjelden. Eller havner han hos namsmennene.

Steg 2

Men ingen vil gå rett til skyldneren. Beslutningen om å kreve gjeld er gyldig i 3 år. Derfor er det slett ikke nødvendig at namsmennene løper for å betale tilbake gjelden din neste dag. Til å begynne med vil skyldneren påminnes flere ganger om gjelden via post eller telefon. Og de vil også bli overbevist om å tilbakebetale det. Hvis han ikke reagerer, går namsmenn til ham.

Trinn 3

Men når de kommer, har de rett til selv å komme inn i et lukket rom. Forresten går namsmenn til skyldnere alltid ledsaget av spesialtjenester - representanter for politiet eller opprørspoliti. Noen skyldnere oppfører seg tross alt veldig utilstrekkelig.

Trinn 4

På stedet beskriver namsmenn skyldnerens personlige eiendom mens de vurderer det. Som et resultat må de beskrive eiendommen for et beløp som tilsvarer det skyldte beløpet. For det første brukes husholdningsapparater til å betale gjelden. Men namsmennene tar lite hensyn til kunstverk.

Trinn 5

Nå i Russland er det en annen effektiv metode for gjeldsinndrivelse. Og frivillig. Skyldneren er rett og slett ikke tillatt i utlandet. Og han lærer om dette allerede ved passkontroll. Og til han betaler av hele gjelden, vil utenlandsreiser bli stengt for ham.

Anbefalt: