Hvordan Du Designer Porteføljen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Du Designer Porteføljen Din
Hvordan Du Designer Porteføljen Din

Video: Hvordan Du Designer Porteføljen Din

Video: Hvordan Du Designer Porteføljen Din
Video: Finn ut hvordan du utvider PoE-nettverket til flere kilometer med den unike Hexatronic InOne 2024, Kan
Anonim

Mange spesialister og selskaper har effektiv erfaring med å jobbe med store selskaper eller komplekse prosjekter, men har vanskeligheter med riktig design i porteføljen. En veldesignet portefølje er nøkkelen til utvikling og oppnåelse av de oppsatte målene, siden den danner bildet av en spesialist eller et selskap.

Hvordan du designer porteføljen din
Hvordan du designer porteføljen din

Nødvendig

Datamaskin, fotografier, rapporter om tidligere arbeid

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag et skilt. I den første kolonnen skriver du ned alle selskapene du jobbet for og prosjektene du var involvert i. I det neste beskriver du oppgavene du løste og funksjonene du utførte. I det tredje, resultatene / resultatene du har oppnådd. Og i sistnevnte, de personene som vi jobbet som potensielle anbefalere med (dette kan være direktøren for selskapet de jobbet med, prosjektlederen og andre) eller deres tilbakemeldinger. I tilfelle anmeldelser anbefales det å angi forfatterens fulle navn og posisjon nøyaktig.

Steg 2

Velg flere alternativer fra tabellen som fullstendig avslører ditt profesjonelle nivå og prestasjonene som kreves for ønsket stilling eller status (for eksempel hovedprodusenten av varer for et bestemt selskap). Alternativt kan det være å fungere som en ledende fotograf i en periode, som designer i en annen, og som journalist i den tredje. På denne måten kan du være en effektiv journalist, teknisk redaktør eller kreativ prosjektleder.

Trinn 3

Bruk funksjonene til forskjellige grafiske programmer (om nødvendig eller hvis de kan brukes) eller et enkelt tekstdokument, og ordne dine prestasjoner i henhold til følgende logikk (fra fortid til nåtid):

1. Navn på prosjekt eller selskap, stilling, 2. års arbeid, 3. Utførte plikter, funksjoner, 4. Resultater av arbeidet, 5. Omtaler eller kontakter av de som kan gi anbefalinger. I tilfelle kreative yrker, for eksempel designer, fotograf, tekstforfatter og lignende, anbefales det å gi eksempler på arbeid.

Anbefalt: