Hvordan Konsentrere Seg Om En Oppgave Mens Du Jobber Hjemmefra

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Konsentrere Seg Om En Oppgave Mens Du Jobber Hjemmefra
Hvordan Konsentrere Seg Om En Oppgave Mens Du Jobber Hjemmefra

Video: Hvordan Konsentrere Seg Om En Oppgave Mens Du Jobber Hjemmefra

Video: Hvordan Konsentrere Seg Om En Oppgave Mens Du Jobber Hjemmefra
Video: Bli kvitt denne hemoroiden og livet vil bli forvandlet. Hvordan bli kvitt fiasko 2024, Mars
Anonim

Arbeider hjemmefra står en journalist overfor mange irriterende stoffer. Enten river katten møbeltrekket i sofaen, så skynder barna seg rundt i leiligheten, og i stedet for en struktur for en artikkel i hodet, "hvis de bare ikke knuste en dyr vase." Det er vanskelig å jobbe i en slik atmosfære, men det er flere dokumenterte måter å abstrakte fra omverdenen og glemme vasen.

Hvordan konsentrere seg om en oppgave mens du jobber hjemmefra
Hvordan konsentrere seg om en oppgave mens du jobber hjemmefra

Nødvendig

  • - hodetelefoner;
  • - klistremerker;
  • - alarm;
  • - tålmodighet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Lag en spilleliste for bakgrunnsmusikk. Det er bra å skrive til utenlandske spor - du hører ikke på ordene. Når du tar på deg hodetelefoner, drukner musikken fremmede lyder og hjelper deg med å fordype deg i deg selv. Hodet vil ikke skade hvis du jobber med lett transe, pop-rock eller britisk indie.

Steg 2

Paradoksalt nok kommer forfattere med de beste ideene på badet eller toalettet. Hvis du har barn hjemme, kan du forsvinne en stund ved å lukke på badet og tenke. Under NaNoWriMo International Writing Marathon bruker de fleste av deltakerne denne metoden. Noen jobber her og låser seg i timevis.

Trinn 3

Stå opp før alle andre i to til tre timer. Du må legge deg tidligere, men du vil kunne jobbe i fred og ro. Eller velg en tid da ingen er hjemme. På denne timen, skriv så mye som mulig, og før det, studer materialet og samle teksturen.

Trinn 4

Hvis du ikke klarer å konsentrere deg om jobb fordi du er veldig opphisset, gjør en enkel pusteøvelse. Pust sakte inn og ut i 30 sekunder. En tilstrekkelig mengde oksygen vil komme inn i hjernen, og det blir lettere å reagere på det som skjer rundt. Du vil roe deg ned og ønsket om å drive alle ut av leiligheten vil forsvinne.

Trinn 5

Enig med husstanden din om at ingen vil berøre deg på bestemte tidspunkter. Hvis de har presserende spørsmål eller ting å gjøre, la dem skrive notater og henge dem på kjøleskapet. Dette er ditt lovlige tre timer om dagen. For eksempel kan du låse deg inne på kjøkkenet eller soverommet, sette opp et skilt om at du jobber.

Anbefalt: