Hvordan Finne Ut Arbeidserfaring

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Arbeidserfaring
Hvordan Finne Ut Arbeidserfaring

Video: Hvordan Finne Ut Arbeidserfaring

Video: Hvordan Finne Ut Arbeidserfaring
Video: Hvordan regne med n-terøtter | Matematikk 1T | 2024, April
Anonim

I juridisk praksis er det tilfeller der det er nødvendig å bekrefte og nøyaktig finne ut tjenestetiden til en ansatt. I dette tilfellet er hovedvekten på arbeidsboken, så vel som på andre dokumenter.

Hvordan finne ut arbeidserfaring
Hvordan finne ut arbeidserfaring

Bruksanvisning

Trinn 1

Definisjonen av ansiennitet er enklest å gjøre i samsvar med dekretet fra Den russiske føderasjonens regjering nr. 516 av 11. juli 2002 og føderal lov nr. 255-FZ av 29. desember 2006. Beregningen gjøres på grunnlag av oppføringene i arbeidstakers arbeidsbok, ansettelseskontrakten (eller en kopi av dem), andre dokumenter som kan bekrefte arbeidet med arbeidet i en bestemt organisasjon innen en viss tidsperiode.

Steg 2

I tilfelle at den ansatte, hvis arbeidserfaring beregnes, endret etternavn, fornavn, patronym, må han fremlegge et dokument som bekrefter disse handlingene. Dette sertifikatet kan fås fra det sivile registerkontoret for befolkningen.

Trinn 3

Studer nøye alle postene i dokumentene ovenfor gitt av den ansatte. Skriv ned datoen for begynnelsen av utførelsen av arbeidsoppgaver, samt datoen for oppsigelsen, for eksempel basert på oppføringen i arbeidsboken om oppsigelsen, utløpsdatoen for arbeidsavtalen.

Trinn 4

I tilfelle den eksakte datoen og måneden for ansettelse, samt oppsigelse, mangler i arbeidsavtalen eller annet dokument, bør 1. juli tas som den faktiske datoen. Hvis bare måneden er angitt, bruk den 15. dagen i den angitte måneden når du beregner. Beregn nå antall dager på hver jobb.

Trinn 5

Legg sammen de resulterende tallene for alle arbeidsperioder og beregne den totale tjenestetiden for den ansatte i kalenderdager. Del totalen med 30. Dette vil gi deg antall hele måneder den ansatte har jobbet. Deler du antall år med 360, får du antall års arbeidserfaring.

Trinn 6

Når du beregner tjenestetiden for å beregne pensjonen, inkluderer tjenestetiden også omsorgstiden for et barn opp til tre år, hvis barnet er uføre, økes perioden til 16 år, så vel som perioden av studere i en utdanningsinstitusjon og andre perioder spesifisert av loven.

Anbefalt: