Hvordan Beregne Den Månedlige Fordelen Din For Barnepass

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Beregne Den Månedlige Fordelen Din For Barnepass
Hvordan Beregne Den Månedlige Fordelen Din For Barnepass

Video: Hvordan Beregne Den Månedlige Fordelen Din For Barnepass

Video: Hvordan Beregne Den Månedlige Fordelen Din For Barnepass
Video: Calculating Epoxy Volume--How to Epoxy Woodworking 2024, Kan
Anonim

Den månedlige barnetrygden utbetales til barnet fyller halvannet år. For å beregne det, må du skrive en uttalelse på arbeidsstedet som er adressert til virksomhetsdirektøren. Søknaden signeres og sendes til regnskapsavdelingen i foretaket for beregning av fordeler. Opptjeningsbeløpet er 40% av gjennomsnittlig inntjening i 24 måneder.

Hvordan beregne den månedlige fordelen din for barnepass
Hvordan beregne den månedlige fordelen din for barnepass

Bruksanvisning

Trinn 1

Den månedlige godtgjørelsen kan fås på alle bedrifter der kvinnen jobber. Maksimumsbeløpet for beregning av ytelsen kan ikke overstige 465 000 rubler per år. For å beregne minstebeløpet på ytelsen tas minimumslønnen, selv om kvinnen tjente mindre.

Steg 2

For å beregne godtgjørelsen beregnes gjennomsnittslønnen i 24 måneder. Det er nødvendig å dele hele opptjent beløp for den angitte perioden med 730. Beløpet som mottas ved sykefravær og beløpet som mottas på ytelser og sosiale ytelser blir ikke lagt til opptjent beløp. Summen av reisegodtgjørelse og dagpenger er nå lagt til summen i 24 måneder. Det vil si at fordelen kan beregnes ut fra inntektene som forsikringspremiene ble utbetalt fra.

Trinn 3

Det totale opptjente beløpet i 24 måneder må legges sammen, delt på 730. Dette gir mengden gjennomsnittlig inntekt for en arbeidsdag. Dette beløpet multipliseres med 30, 4 er gjennomsnittlig antall dager i en måned. Multipliser det resulterende beløpet med 40%. Dette vil være mengden av den månedlige godtgjørelsen for å ta vare på et barn opp til halvannet år.

Trinn 4

For kvinner som har jobbet i mindre enn 24 måneder, beregnes godtgjørelsen basert på gjennomsnittsinntekten for de faktisk arbeidet timene. Hvis beløpet er lavere enn gjennomsnittsbeløpet for minstelønnen, gjøres beregningen basert på minstelønnen. For å beregne fordelen for de som ikke har hatt 24 måneders erfaring, er det nødvendig å legge opp hele opptjent beløp, dele det med antall kalenderdager som er arbeidet, multipliser med gjennomsnittlig antall dager i en måned - 30, 4 og multipliser med 40%. Beløpet for beregningen tas også det som forsikringspremiene ble betalt med.

Anbefalt: