Hvordan Fylle Ut Et T-2-kort

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Ut Et T-2-kort
Hvordan Fylle Ut Et T-2-kort

Video: Hvordan Fylle Ut Et T-2-kort

Video: Hvordan Fylle Ut Et T-2-kort
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, Kan
Anonim

Ved ansettelse av en ansatt må personaloffiseren fylle ut et kort i T-2-skjemaet. Dette er den ansattes personlige kort, der alle hans data er angitt. T-2-kortet må fylles ut etter at arbeidstaker er registrert i samsvar med arbeidslover. Ansattens personlige kortform i T-2-skjemaet kan lastes ned fra lenken

Hvordan fylle ut et T-2-kort
Hvordan fylle ut et T-2-kort

Nødvendig

datamaskin, internett, A4-papir, skriver, ansattes pass, pedagogisk dokument, penn, ansattes arbeidsbok

Bruksanvisning

Trinn 1

På den første siden i dette skjemaet skriver en personalarbeider det fulle navnet på foretaket i samsvar med de inngående dokumentene, foretakskoden i samsvar med All-Russian Classifier of Enterprises and Organisations.

Steg 2

Det legges inn et personlig kort for en ansatt med samme nummer som denne ansatte ble akseptert for stillingen. Derfor tilsvarer datoen for utarbeidelse datoen for ansettelsen. Kortet tildeles et personnummer. En vanlig ansatt legger inn skattebetalers identifikasjonsnummer og nummeret på forsikringsbeviset for obligatorisk pensjonsforsikring i samsvar med dokumentene som er levert av arbeidstakeren. Personalansvarlig angir kjønn på den ansatte, type arbeid (hoved, deltid). På kortet må du oppgi nummer og dato for inngåelse av arbeidsavtalen.

Trinn 3

I T-2-kortet legger personalet til personalavdelingen hele etternavnet, navnet og patronymet til den ansatte som er akseptert for stillingen, fødselsdato og fødested, statsborgerskap i samsvar med identitetsdokumentet.

Trinn 4

I samsvar med utdanningsdokumentet viser kortet status for utdanning mottatt under studiet ved en utdanningsinstitusjon, serien og nummeret på dokumentet, startdato og uteksaminasjonsdato for utdanningsinstitusjonen. Hvis den ansatte har levert flere dokumenter om utdanning, blir detaljene i hvert dokument angitt.

Trinn 5

Ansatte ved personalavdelingen beregner tjenestetiden til den aksepterte medarbeideren i henhold til arbeidsboken og skriver antall år, måneder, dager med arbeidserfaring på den andre siden av kortet.

Trinn 6

Kortet må angi den ansattes sivilstand (gift, ikke gift, gift, ikke gift), etternavn, fornavn, patronym, fødselsdato for de pårørende. Personaloffiseren skriver inn serien, nummer, dato for utstedelse, av hvem og når identitetsdokumentet ble utstedt, informasjon om militærtjeneste.

Trinn 7

På den tredje og fjerde siden av den ansattes personlige kort er det angitt informasjon om overføring, sertifisering, avansert opplæring av den ansatte, priser for arbeidstid, ferie for den ansatte. Ved avskjedigelse av en ansatt er oppsigelsesdato, antall og dato for utstedelse av oppsigelsesrekkefølgen angitt. Den ansatte setter sin signatur og datoen for signeringen.

Anbefalt: