Hvordan Sjekke Midlertidig Registrering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sjekke Midlertidig Registrering
Hvordan Sjekke Midlertidig Registrering

Video: Hvordan Sjekke Midlertidig Registrering

Video: Hvordan Sjekke Midlertidig Registrering
Video: Starship Tower Construction Begins at Cape Canaveral, Rocket Lab Neutron Update, Starlink Version 2 2024, April
Anonim

Når du søker på jobb, er det ofte nødvendig å gi informasjon om registrering, og registrering kreves innen området fremtidig arbeid. I dette tilfellet er det nødvendig å foreta en midlertidig registrering, det tar tid, noe som betyr at flertallet nekter å uavhengig kontakte offentlige etater og søke private selskaper.

Hvordan sjekke midlertidig registrering
Hvordan sjekke midlertidig registrering

Bruksanvisning

Trinn 1

På dette punktet kan det oppstå problemer, kanskje arbeidsgiveren ikke nøye vil kontrollere lovligheten av midlertidig registrering, men det er bedre å gjøre det selv for å unngå fremtidige problemer.

Steg 2

Etter å ha mottatt et dokument om midlertidig registrering i hendene dine, bør du sørge for at det er ekthet og ringe det angitte telefonnummeret. Dette skal være kontaktnummeret til passkontoret der dokumentet ble utarbeidet, eller migrasjonens territoriale avdeling service.

Trinn 3

Først og fremst må du huske at en statsborger i Russland med permanent registrering i et annet område kan motta midlertidig registrering i henhold til en forenklet ordning uten å bli fjernet fra registreringen på bostedet, noe som betyr at det er lettere å gjøre alt lovlig. Videre kan du registrere deg både i en leilighet og i et privat hus, vandrerhjem eller hotell.

Trinn 4

Det er med passoffiserene du trenger å avklare om du virkelig var registrert på den angitte adressen. Det eneste problemet som kan oppstå er at nektet å oppgi informasjon direkte vil indikere at du ikke har lovlig registrering, og at du ikke er oppført på adressen til det angitte boarealet.

Trinn 5

I dette tilfellet er det bedre å ta situasjonen under egen kontroll, finne en frivillig som er villig til å registrere deg og personlig gå til passkontoret - dette gir en 100% garanti for lovlig midlertidig registrering.

Trinn 6

Du kan sjekke registreringen av en annen person ved å sende en motivert forespørsel til adresse- og referansearbeidsavdelingen til FMS-kontoret i distriktet der registreringen er gjort (eller må fullføres). Dette kan gjøres skriftlig eller via FMSs avdelingsnettsteder.

Anbefalt: