Hvordan Lage Et Pass I Moskva Utenlandsboende

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Pass I Moskva Utenlandsboende
Hvordan Lage Et Pass I Moskva Utenlandsboende

Video: Hvordan Lage Et Pass I Moskva Utenlandsboende

Video: Hvordan Lage Et Pass I Moskva Utenlandsboende
Video: The Philippines Passport goes to Russia 🇷🇺 - Moscow 2024, Kan
Anonim

Tusenvis av utenlandske innbyggere bor, studerer eller jobber i Moskva i dag. For dem er et av de aktuelle spørsmålene å skaffe pass. Under en rekke forhold er det veldig enkelt å skaffe seg det ettertraktede passet.

Utenlandsk pass for ikke-innbyggere i Moskva
Utenlandsk pass for ikke-innbyggere i Moskva

Det er nødvendig

  • - russisk pass
  • - gammelt pass, hvis tilgjengelig;
  • - Foto;
  • - applikasjon;
  • - en kopi av arbeidsboken, sertifisert av regnskapsavdelingen;
  • - militær ID.

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered de nødvendige dokumentene - originalen og en kopi av passet, passet, hvis det er noen, arbeidsboken, den betalte kvitteringen, militær-ID for menn fra 18 til 27 år, 4 fargefotografier 3, 5x4, 5. Der må være en midlertidig registrering i Moskva, som er gyldig i ytterligere 4 måneder.

Steg 2

Siden 5. juli 2013 har Federal Migration Service of Russia akseptert dokumenter for å skaffe utenlandsk pass fra personer som har midlertidig registrering i Moskva på ul. Novoslobodskaya, 45V. Du kan finne ut arbeidstiden til spesialister og høre svar på spørsmålene dine ved å ringe +7 (495) 995 44 30.

Trinn 3

Statens plikt for å skaffe et pass i gammel stil er 1000 rubler, for et nytt med elektronisk transportør - 2500 rubler. Opptil 14 år, henholdsvis 300 rubler. og 1200 s. Begrepet for å fremstille et pass for innbyggere i utlandet er omtrent 4 måneder. Denne perioden skyldes å sende en forespørsel til FMS på den faste registreringsadressen, motta og bekrefte informasjon. For et biometrisk pass, må du ta et bilde på avdelingen til Federal Migration Service. Bildet er tatt når du godtar dokumenter.

Trinn 4

Du kan få et utenlandsk pass via Internett-portalen for offentlige tjenester gosuslugi.ru. I dag får den gradvis fart, fordi mange ikke har tid til å stå i kø. For å sende en søknad om å skaffe det nødvendige dokumentet, må du registrere deg i portalen. For å gjøre dette trenger du et SNILS-nummer og en aktiveringskode som kommer med post eller er gitt på Rostelecom-kontorer. Etter registrering kan du fylle ut en søknad om pass. Du trenger et bilde i henhold til de angitte kriteriene for å bli sendt sammen med søknaden. Etter å ha behandlet informasjonen, vil en invitasjon bli sendt til e-postadressen til Department of the Federal Migration Service for fotografering i et biometrisk pass. Da vil det være nødvendig å bære og vise originalene og kopiene av de nødvendige dokumentene. Gjennom portalen kan du overvåke passets beredskap. Hvis han er klar, vil et tilsvarende varsel sendes til boksen.

Trinn 5

Mange byråer i Moskva tilbyr sine tjenester for å skaffe pass for innbyggerne i hovedstaden. I mange av disse byråene er perioden for å skaffe pass redusert fra 4 måneder til 1 måned. De tilbyr også tjenester for å skaffe et dokument uten midlertidig registrering i Moskva. Det er umulig å få tak i det ettertraktede passet uten registrering. Et byrå bør velges med et godt omdømme, positive anmeldelser og mange års arbeid på dette området.

Anbefalt: