Hvordan Organisere En Fotosession

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere En Fotosession
Hvordan Organisere En Fotosession

Video: Hvordan Organisere En Fotosession

Video: Hvordan Organisere En Fotosession
Video: Lørdagsvlog- jeg gir dere tips til å organisere sminke og hvordan øve til prøver og sånt 2024, April
Anonim

Tjenestene til profesjonelle fotografer er etterspurt, ettersom alle ønsker å se seg selv i vakre eller uvanlige bilder. Tross alt vil bare noen få år gå, og utseendet vil endre seg, og sporene til de beste øyeblikkene i livet vil for alltid forbli i lyse fotografier. Med ferdighetene og et godt kamera kan du organisere din egen fotosession med litt innsats.

Hvordan organisere en fotosession
Hvordan organisere en fotosession

Det er nødvendig

Kamera og klient

Bruksanvisning

Trinn 1

Du kan raskt organisere fotografering i et offentlig rom, på gaten, i et studio. Alt avhenger av valg av kunde. Én fotosession tar minst to timer, så du bør starte tidlig.

Steg 2

Uten god belysning kan en fotografering mislykkes. Hvis det blir utført innendørs, bør vinduene være store. Direkte sollys vil bare forstyrre og bildene vil vise seg å være for kontrasterende, så hvis vinduene vender mot øst, er det bedre å skyte på ettermiddagen og omvendt.

Trinn 3

Spør kunden hva han vil se på bildene, mange liker ikke når de blir fotografert i profil. Spesifiser hva slags bilde du trenger å lage, kanskje han vil se seg selv i en forretningsstil eller avslappet-sexy. Overlat valg av klær til kunden, men advar om at det er bedre å ta med deg flere alternativer for dresser eller kjoler. Forklar at du ikke trenger å skamme deg over fotografen, siden han er en kjønnsfri skapning.

Trinn 4

Fotografering skal ikke gjøres med et amatørkamera, teknikken må være profesjonell. Et DSLR-kamera med god linse er greit. Hvis økten foregår innendørs, må du ta med et sett med forskjellige fargede papir for å lage bakgrunnen og maskere forskjellige gjenstander: vinduer, døråpninger, stikkontakter og muligens tapet. Papir kan også hjelpe deg med å påvirke inntrykket av et bilde. Bakgrunnsfargen skal være forskjellig fra ansikts- og klesfargen. Dette problemet oppstår ikke når du arbeider med svart-hvitt-bilder.

Trinn 5

Hvis du vil ramme inn et bilde, kan en gren med blader utføre sin funksjon, som må holdes nær linsen og gjør den uskarp. Det er bedre å fylle på ferske grener på forhånd.

Trinn 6

Du kan sannsynligvis bruke en blits, eller til og med to blitser. I motsetning til retningslys varmes de ikke opp. Du må ta med deg stativet, så har du frie hender, og det vil være mulig å justere belysningen og klientens stilling.

Anbefalt: