Telemarketing-spesialist: Faglig Ansvar

Innholdsfortegnelse:

Telemarketing-spesialist: Faglig Ansvar
Telemarketing-spesialist: Faglig Ansvar

Video: Telemarketing-spesialist: Faglig Ansvar

Video: Telemarketing-spesialist: Faglig Ansvar
Video: Специалист 2024, April
Anonim

Vanligvis ansettes nybegynnerledere, markedsførere, fremtidige sosiologer og psykologer til stillingen som spesialist i telemarketingavdelingen. Denne jobben kan tjene som en god start for en karriere som lederleder eller avdelingsleder - men hva er denne spesialistens faglige ansvar?

Telemarketing-spesialist: Faglig ansvar
Telemarketing-spesialist: Faglig ansvar

Jobb krav

Telemarketing Specialist-stillingen er jobben til en telefonsalgoperatør. Vanligvis har slike ansatte behov for bank, markedsføring, telekommunikasjon og andre selskaper. Spesialister med både teknisk og humanitær utdanning kan søke på stillingen, siden instituttlederne under intervjuet tar hensyn til søkerens personlige egenskaper.

Vanligvis er telemarketing-spesialister studenter uten arbeidserfaring på jakt etter en jobb med en praktisk tidsplan og muligheten for parallell opplæring.

Når du søker stillingen som spesialist på telemarketing, må du ha høyere eller ufullstendig høyere utdanning. I tillegg må søkeren ha en kompetent tale, være aktiv, omgjengelig og selvsikker. Den mest ideelle kandidaten for denne stillingen er en person hvis utdannelse krysser detaljene i handelsnæringen - i dette tilfellet kan han forfremmes til andre bransjeavdelinger i fremtiden.

Faglig ansvar

Det funksjonelle ansvaret til en telemarketer inkluderer: presentasjon av det solgte produktet, samtaler til ulike organisasjoner, planlegging av forretningsmøter med kunder, regnskapsførere, advokater og ledere i selskapet der spesialisten jobber. I tillegg må en telemarketer samarbeide med nøkkelkunder, gi dem all nødvendig informasjon, gjennomføre undersøkelser på en ferdig kundebase og føre statistikk over resultatene av forhandlingene.

Plikten til en spesialist i telemarketingavdelingen inkluderer også å utvide basen til potensielle kunder gjennom søket.

En telemarketer er pålagt å ha minimum erfaring innen individuelt salg, god læringsevne og evne til å presentere varene lønnsomt. En god telemarketer skal kunne overbevise en klient om å kjøpe produkter, men samtidig være så delikat og lite påtrengende som mulig, noe som vitner om hans profesjonalitet og høye status for selskapet. Siden denne spesialisten jobber med en stemme, må han kunne snakke vakkert og ha et godt ordforråd. En like viktig egenskap er motstanden mot stress fra søkeren, samt evnen til raskt å komme seg ut av blindlåser i en samtale med en potensiell klient. Det anbefales også å eie en personlig datamaskin.

Anbefalt: