Hvordan Registrere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Registrere
Hvordan Registrere

Video: Hvordan Registrere

Video: Hvordan Registrere
Video: Hvordan registrere et kjøp i Fiken 2024, April
Anonim

Matrikkelregistrering utføres ved dannelsen av et hvilket som helst eiendomsobjekt. Fremgangsmåten for en slik uttalelse er regulert av den føderale loven "On the State Real Estate Cadastre". For en slik uttalelse er det nødvendig å sende inn en viss pakke med dokumenter om eiendomsobjektet til matrikkelfirmaet.

Hvordan registrere
Hvordan registrere

Det er nødvendig

  • For matrikkelregistrering må følgende dokumenter sendes:
  • 1. Landingsplan (ved registrering av en tomt eller en del av den);
  • 2. teknisk plan (ved registrering av en bygning eller struktur).
  • 3. en kopi av dokumentet som bekrefter søkerens rett til eiendommen.

Bruksanvisning

Trinn 1

Matrikkelregistrering utføres i forbindelse med opprettelse av et eiendomsobjekt - en bygning, en tomt osv. For matrikkelregistrering er det nødvendig å sende inn matrikkelregistreringsmyndighetene på stedet for eiendomsobjektet en søknad om matrikkelregistrering og visse dokumenter angående dette eiendomsobjektet.

Steg 2

Søknaden om matrikkelregistrering og dokumentene som er vedlagt den, sendes til matrikkelmyndigheten personlig av søkeren eller gjennom hans representant. Du kan også gjøre dette via post - med liste over vedlegg og kvittering for retur. Hvis en søknad med dokumenter er sendt inn med posten, må søkerens signatur på søknaden være autorisert. Også nylig har det blitt mulig å sende inn dokumenter i elektronisk form. I dette tilfellet må søknaden inneholde den elektroniske digitale signaturen til søkeren. Matrikkelfirmaet, som godtar søknaden og dokumentene, utsteder kvittering til søkeren.

Trinn 3

Matrikkelregistrering utføres innen en periode som ikke overstiger 20 virkedager fra datoen for innlevering av søknaden om matrikkelregistrering og alle dokumenter. Det ender med oppføring av informasjon om matrikkelnummeret som er tildelt eiendomsobjektet i statens eiendomsmatrikel. Ved registrering av matrikkelregistrering utsteder matrikkelfirmaet matrikkelpasset til eiendommen til søkeren mot mottakelse.

Anbefalt: