Hva Om Din Tidligere Ektefelle Skjuler Inntekt?

Innholdsfortegnelse:

Hva Om Din Tidligere Ektefelle Skjuler Inntekt?
Hva Om Din Tidligere Ektefelle Skjuler Inntekt?

Video: Hva Om Din Tidligere Ektefelle Skjuler Inntekt?

Video: Hva Om Din Tidligere Ektefelle Skjuler Inntekt?
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, April
Anonim

En av de vanligste måtene å unngå å betale underholdsbidrag eller redusere beløpet så mye som mulig, er å prøve å skjule det reelle inntektsnivået. Alt brukes - falske minstelønnssertifikater, falske arbeidsbøker med et arbeidssted som er langt fra reelt, prøver å bytte på jobb fra en ansettelseskontrakt til engangskontrakter for levering av tjenester. I dette tilfellet er det som regel usannsynlig at det vil være mulig å løse problemet uten å involvere domstolen og politimyndighetene.

Hva om din tidligere ektefelle skjuler inntekt?
Hva om din tidligere ektefelle skjuler inntekt?

Svært ofte, på et av skilsmissetrinnene, truer menn med å skjule inntekten sin og sier uttrykket "Jeg vil ta med et sertifikat for retten om at lønnen min er 10 tusen rubler, og du vil ikke se noe i det hele tatt." Dette er en av de vanligste manipulasjonene.

Eller den andre vanlige situasjonen - på rettsdokumentene "dukker det plutselig opp" en jobb som aldri har vært og / eller om en krone lønn.

I disse tilfellene, erklær umiddelbart for retten at du er i tvil om disse dokumentene, begrunn hvorfor. For eksempel er dette første gang du hører at ektefellen din jobbet for dette selskapet. Det er bedre at tvilen din blir registrert i rettsjournalen. Det er også verdt å sende inn din stilling skriftlig og be domstolen legge ved saken. Dette er nødvendig slik at hvis retten ikke godtar argumentene dine og tar en negativ avgjørelse, kan du anke denne avgjørelsen uten hindring. Da vil ikke dommerne i andre instans ha et spørsmål om hvorfor du ikke umiddelbart uttrykte tvil om ektheten til dokumentene som ble sendt inn. I følge loven kan man i andre instans bare henvise til de fakta som ble uttalt og vurdert i førsteinstansretten, med unntak av nylig oppdagede omstendigheter.

Selvfølgelig vil du ikke være i stand til å få pålitelig informasjon om arbeid og inntekt, men slik informasjon kan retten innhente. Skriv en begjæring om gjenoppretting av bevis, der du må be retten sende en rettsanmodning om informasjon fra Pensjonskassen i Den russiske føderasjonen (informasjon om å skaffe SNILS, om arbeidsstedet og motta pensjon fra skyldneren), FMS i Russland (informasjon om passdataene til skyldner-borger, sted eller opphold), Federal Tax Service of Russia (informasjon om å skaffe et sertifikat for tildeling av et TIN, informasjon om kontoer, et utdrag fra USRIP, hvis personen er en individuell entreprenør).

Sørg for å indikere at å løse problemet med underholdsbidrag uten denne informasjonen vil bryte rettighetene til et mindreårig barn (barn).

Det er også verdt å påpeke at du ikke kan få denne informasjonen alene, siden den er privat. I følge loven, hvis en person ikke uavhengig kan skaffe seg informasjonen han trenger, bistår retten på hans anmodning med å skaffe de nødvendige bevisene.

Hva å referere til:

artikkel 35 og artikkel 57 i Civil Procedure Code (Code of Civil Procedure of the Russian Federation)

Dette vil bidra til å løse problemet, inkludert forfalskede dokumenter.

Bevis på at en person mottar visse inntekter kan være vitnesbyrd, men de vil bare være indirekte. Skriftlig bevis vil være å foretrekke.

Anbefalt: