Hvordan Kan En Tenåring Jobbe?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kan En Tenåring Jobbe?
Hvordan Kan En Tenåring Jobbe?

Video: Hvordan Kan En Tenåring Jobbe?

Video: Hvordan Kan En Tenåring Jobbe?
Video: HVORDAN DU KAN FÅ JOBB SOM TENÅRING // Synne Marie 2024, Kan
Anonim

Har du hatt lyst til å kjøpe telefon eller nye sko i lang tid, men det er upraktisk å spørre foreldrene dine? Du har en sjanse til å tjene penger på din egen drøm. Velg en jobb ikke bare for pengene du kan få, men ta også hensyn til dine talenter og interesser.

Hvordan kan en tenåring jobbe?
Hvordan kan en tenåring jobbe?

Bruksanvisning

Trinn 1

Kurerarbeid

Dette er en veldig spennende og interessant jobb. Du har en sjanse til å utforske din egen by godt, lære om tidligere ukjente steder. Og du kan også forbedre figuren din, for å gå flere kilometer hver dag er en fantastisk sportsøvelse.

Steg 2

Arbeid som promotor

Dette arbeidet er for de som vet hvordan de skal kommunisere med mennesker, for å forsikre dem om at de har rett. Men husk at det kan være nødvendig med en helsebok for å jobbe som promotor for matrelaterte kampanjer.

Trinn 3

Barnevaktjobb

I USA er denne typen arbeid den mest populære. Prøv det også! Hvis kommunikasjon med barn er en glede for deg, bør du vurdere at arbeidet er ditt.

Trinn 4

Læring

Hvis du er sterk innen skolefag, kan du kanskje finne en jobb som barneskolelærer. Det vil absolutt være vanskelig, men hvis du kommer overens med barna, kan det være veldig gøy.

Trinn 5

Arbeid på kafé

Mange kafeer ansetter skolebarn. Velg den som er nærmest hjemmet ditt, og pass deg for steder der det er støyende selskaper om kveldene.

Anbefalt: