Hvordan Lage En Arbeidsrekord Om Utdanning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Arbeidsrekord Om Utdanning
Hvordan Lage En Arbeidsrekord Om Utdanning

Video: Hvordan Lage En Arbeidsrekord Om Utdanning

Video: Hvordan Lage En Arbeidsrekord Om Utdanning
Video: Hvordan forbedrer man jorden? Hvordan gør man jorden frugtbar? Måder at forbedre og forbedre jorden 2024, Kan
Anonim

Informasjon om den ansattes utdanningsnivå føres i den tilsvarende kolonnen i arbeidsboken, som ligger på tittelen (først etter forsiden). Denne kolonnen gir muligheten til å understreke ønsket alternativ under linjen. Hvis arbeidstakeren ikke har høyere utdanning, blir linjen i seg selv vanligvis tom når det er mulig.

Hvordan lage en stillingsjournal om utdanning
Hvordan lage en stillingsjournal om utdanning

Nødvendig

  • - arbeidsbokform;
  • - en fyllepenn.

Bruksanvisning

Trinn 1

Utdanningsjournalen er laget av en representant for arbeidsgiveren (og bare av ham, under ingen omstendigheter av den ansatte selv) på grunnlag av arbeidstakerens dokumenter om slikt: et skolebevis for fullstendig eller ufullstendig videregående utdanning, et dokument om å skaffe seg en innledende yrkesfag eller et vitnemål på videregående eller høyere yrkesfag.

Steg 2

Under linjen om utdanning er det flere alternativer for nivået å velge mellom: ufullstendig sekundær, sekundær, ufullstendig høyere og høyere.

Hvis arbeidstakeren ikke har universitetsdiplom, velges og krysses den tilsvarende verdien. Hvis det er en, kan du indikere at høyere utdanning, rett i kolonnen.

Trinn 3

På bakgrunn av dokumentet om yrkesfaglig utdanning fylles også kolonnen om yrket (spesialitet) ut.

Hvis yrket den ansatte er ansatt ikke krever spesiell opplæring, kan du spesifisere det uten dokumenter.

Men det er å foretrekke å la dette feltet være tomt: Tross alt kan den ansatte mestre dette eller det yrket senere. I tillegg er denne oppføringen laget ved lov strengt på grunnlag av kvalifikasjonsdokumenter.

Anbefalt: