Hvordan Begynne å Jobbe Som Advokat

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Begynne å Jobbe Som Advokat
Hvordan Begynne å Jobbe Som Advokat

Video: Hvordan Begynne å Jobbe Som Advokat

Video: Hvordan Begynne å Jobbe Som Advokat
Video: Как королева TikTok Дина Саева заработала миллионы рублей и завоевала миллионы подписчиков 2024, Kan
Anonim

Til tross for det store antallet jurister, er det fortsatt mangel på kvalifiserte advokater. Derfor, hvis du vil vie livet ditt til dette yrket, har du brede karrieremuligheter.

Hvordan begynne å jobbe som advokat
Hvordan begynne å jobbe som advokat

Bruksanvisning

Trinn 1

Få en juridisk grad. For å gjøre dette, velg et av de mange universitetene som gir opplæring i denne spesialiteten. Vær oppmerksom på at vitnemål fra offentlige universiteter ofte er mer etterspurt blant arbeidsgivere, og dessuten har du muligheten til å ta en utdannelse på bekostning av budsjettet.

Steg 2

Bestem deg for hvilket rettsområde du vil spesialisere deg i og hva du skal gjøre. Det anbefales å velge en spesialisering mens du fortsatt studerer ved universitetet. Med en juridisk grad kan du bli advokat, notarius, dommer, samt en politimann. Valget avhenger først og fremst av ditt ønske og tilbøyelighet til en bestemt type aktivitet.

Trinn 3

For å bli advokat, få jobb på et advokatfirma og jobbe der i minst to år. Lengden på tjenesten i organene for interne anliggender blir også talt. Etter det får du muligheten til å ta kvalifiserende eksamener. For å gjøre dette, kontakt advokatforeningen i byen din, ta med deg pass, et vitnemål for høyere juridisk utdanning, et utdrag fra en arbeidsbok om arbeid i din spesialitet, samt et dokument som bekrefter tildelingen av en individuell skatt autoritet (TIN). Forbered deg på eksamen ved hjelp av en liste med spørsmål godkjent av advokatforeningen. Hvis du bestått eksamen, vil du kunne offisielt utføre juridiske funksjoner, inkludert å være forsvarer i retten. Etter det kan du jobbe uavhengig eller bli med i en av advokatforeningene.

Trinn 4

For å få status som notarius, få jobb som assistent i et notariatkontor. Du må ha jobbet der i minst ett år. Du vil da kunne ta en kvalifiserende eksamen som inkluderer teorier og praksis for notarius. Så du kan få en lisens som du kan åpne ditt eget notariuskkontor med eller bli offentlig notarius.

Anbefalt: