Hvordan Få Jobb For En Mindreårig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Jobb For En Mindreårig
Hvordan Få Jobb For En Mindreårig

Video: Hvordan Få Jobb For En Mindreårig

Video: Hvordan Få Jobb For En Mindreårig
Video: Butikkmedarbeider, arbeidsoppgaver 2024, Kan
Anonim

Det er ofte veldig vanskelig for mindreårige å få jobb. Dette skyldes arbeidsviljen, fordi arbeidsforholdene for barn skal være myke, og lønnen skal være normal. Men det er fortsatt gode måter for mindreårige å få jobb. Og hver metode har sine egne fordeler og ulemper som hjelper deg å bestemme hvordan du skal få jobb.

Hvordan finne en jobb
Hvordan finne en jobb

Så det er minst 3 måter å få en effektiv jobb på. For å forstå hvilken som er riktig for deg, er det verdt å forstå alle fordeler og ulemper. Men du må huske en viktig regel for alle metoder. Har lyst og tålmodighet, og så ordner alt seg.

Metode 1. Sysselsettingssenter

Den vanligste og mest populære måten er å få jobb gjennom et arbeidssenter. Staten prøver å støtte unge mennesker i jobbsøkingen, og vite vanskeligheter med ungdomsarbeid. For å registrere deg hos denne institusjonen, må du komme til distriktspunktet, ta med nødvendige dokumenter eller kopier av dem. Listen deres inkluderer: pass, SNILS, TIN, plastkortdetaljer og andre, om nødvendig. Etter det, når en passende jobb dukker opp, ringer de deg og du er hos inspektøren på arbeidsstedet for enheten.

Fordelene med å søke gjennom sysselsettingssenteret er at du er offisielt registrert i en jobb, de starter en arbeidsbok, hvis den ikke var der, angir tjenestetiden, gir gode arbeidsforhold som overholder loven, og betaler også en en viss mengde av hele centen for hver arbeidsdag. Men det er også. Jobben som tilbys vil sannsynligvis være lavt betalt, fordi du ikke jobber veldig mye.

Metode 2. Selvsøk

Du kan finne en jobb selv, men dette krever litt innsats: å være aktiv og sosial. For ungdom vil slikt arbeid mest sannsynlig være å distribuere brosjyrer, legge dem ut eller jobbe med "papirstykker". Gå til store butikker, firmaer og spør om de har en passende jobb for deg. Ikke bli motløs hvis du ble nektet i utgangspunktet, mest sannsynlig at de bare har personell, gå til neste, og flaks vil sikkert smile til deg.

slikt arbeid er at lønnen vil være mer anstendig enn fra arbeidsformidlingen. Hvis du ikke liker det, kan du enkelt forlate den, eller bli enige om en arbeidsplan. Og nå har Fr. For en slik jobb ansettes de vanligvis ikke offisielt, noe som betyr at du ikke vil gå på arbeidserfaring, og også være forsiktig, det er best å inngå en tidsbegrenset kontrakt med arbeidsgiveren for ikke å bli lurt og motta alle dine opptjente og lovede penger.

Metode 3. Nettsteder for jobbsøk

Denne metoden er veldig enkel og rimelig. Gå til siden (de mest populære nå er HeadHunter, SuperJob), fyll ut CV og vent på en samtale fra en interessert arbeidsgiver. Eller send din CV selv til det arbeidsstedet du liker, og vent på svar fra selskapet.

det faktum at du kan velge jobben du liker, se anmeldelser om den, umiddelbart finne ut om lønn og ledige stillinger. det faktum at du må gå til intervjuer, og noen ganger vente lenge på en samtale eller svar. Også på nettstedene kan du bare se etter en jobb, dvs. du finner nummeret på jobben du er interessert i, ring det og finn ut hvilke ledige stillinger som passer for deg, og gå deretter til intervjuet.

Anbefalt: