Slik Endrer Du De Lovbestemte Dokumentene

Innholdsfortegnelse:

Slik Endrer Du De Lovbestemte Dokumentene
Slik Endrer Du De Lovbestemte Dokumentene

Video: Slik Endrer Du De Lovbestemte Dokumentene

Video: Slik Endrer Du De Lovbestemte Dokumentene
Video: Slik endrer du størrelse på musepekeren 2024, April
Anonim

Et driftsselskap er en levende organisme: sammensetningen av grunnleggerne, den autoriserte hovedstaden og til og med navnet kan endres. I alle fall må alle endringer som gjenspeiles i den inngående dokumentasjonen registreres innen tre dager. Manglende overholdelse av dette kravet gjør virksomheten til virksomheten ulovlig og medfører sanksjoner.

Slik endrer du de lovbestemte dokumentene
Slik endrer du de lovbestemte dokumentene

Bruksanvisning

Trinn 1

Behovet for å endre de lovfestede dokumentene til et selskap kan oppstå ikke bare i de listede tilfellene. Det vil være nødvendig å registrere dokumentene på nytt hvis det har skjedd en endring i andelene til grunnleggerne eller passdataene til en av dem er endret, den juridiske adressen er endret, eller tilføyelser og endringer er gjort i listen av de aktivitetene som selskapet er engasjert i.

Steg 2

Det er også nødvendig å gjøre tilpasninger i de grunnleggende dokumentene av følgende grunner: i tilfelle endringer i styrende organer og deres fullmakter, å bringe innholdet i dokumenter i tråd med nye lovgivningsnormer, endringer i bestemmelsene i de konstituerende dokumentene. Og de vil bli endret i tilfelle omorganisering i forskjellige former, så vel som ved opprettelse av filialer eller representasjonskontorer, separering av separate divisjoner.

Trinn 3

Avhengig av antall endringer du gjør, bør du vurdere hvordan du best kan gjenspeile dem. Noen ganger er det tilrådelig å omskrive de lovbestemte dokumentene fullstendig, og ikke lage endringsarkene.

Trinn 4

Ha en generalforsamling med grunnleggere der du bestemmer deg for endringer. Utarbeide avgjørelsen i en protokoll, som må signeres av alle møtedeltakere (grunnleggere). Motta fra skattekontoret, din registrerende myndighet, et søknadsskjema for registrering av endringer gjort i skjemaet R13001 “Søknad om statlig registrering av endringer i de juridiske enheters konstituerende dokumenter”. Vennligst fyll den ut, men ikke signer. Hvis antall ark i søknaden er mer enn ett, må de nummereres og snøres sammen.

Trinn 5

I nærvær av en notarius, signer søknaden om statsregistrering. Forsikre ham om generalforsamlingens beslutning om å endre de konstituerende dokumentene og de endrede dokumentene selv. Legg ved en kvittering for betaling av statsavgiften og send inn pakken med disse dokumentene til skattekontoret for registrering i Unified State Register of Legal Entities. Sørg for å lage en liste over dokumenter som skattekontorets kontor må legge merke til at de er godtatt og mottaksdato. Begrepet for behandling og registrering av endringer er 5 virkedager.

Anbefalt: