Beading Som Jobb

Innholdsfortegnelse:

Beading Som Jobb
Beading Som Jobb

Video: Beading Som Jobb

Video: Beading Som Jobb
Video: How to Beaded Flowers, Leaves, Branches 2024, Kan
Anonim

Det kan skje at det før eller senere i en kvinnes liv vil komme en periode da hun må velge mellom en karriere og å oppdra et barn. Mange representanter for det rettferdige kjønn, etter å ha gått i fødselspermisjon, vil ikke være inaktive og prøve å tjene penger med håndarbeid.

Beading som jobb
Beading som jobb

Bruksanvisning

Trinn 1

Nesten alle jentene lagde fremdeles kulene på skolen. Hvis denne hobbyen har vokst til en seriøs hobby med alderen, er det verdt å vurdere perler som en bedrift.

Steg 2

Først og fremst må du vurdere nivået på din egen ferdighet. For å gjøre dette er det nok å sammenligne arbeidet ditt med mesternes verk. Hvis de første tydeligvis ikke er oppe på andre når det gjelder ytelse, er det fornuftig å oppgradere fra spesialkurs. Eller i det minste øve med bøker og videoopplæringer.

Trinn 3

Umiddelbart er det verdt å forstå at det bare er mulig å tjene penger ved å perle hvis du har ledig tid på dagtid eller hvis du vil jobbe om natten. I tillegg trenger en nålekvinne som drømmer om å selge arbeidet sitt selvdisiplin, utholdenhet og mye tålmodighet.

Trinn 4

Hvis du oppfatter beading som en bedrift, må du ta i betraktning at det ikke blir noe overskudd uten investeringer. For vakre smykker som de ønsker å kjøpe, trenger du ikke bare tsjekkiske perler av høy kvalitet, men også rhinestones, semi-edelstener, bugler. Jo rikere arbeidet er, desto høyere blir nålekvinnenes arbeid verdsatt. I tillegg vil hjelpematerialer være påkrevd: wire, spesiell monofilament, nåler, lær (for brodering). Selv om du kjøper materialet gradvis, får du en ryddig sum.

Trinn 5

For å tjene penger med håndarbeid, må du hele tiden forbedre teknikken din. Selvfølgelig kan du starte med primitive ordninger. Men du skal ikke henge opp i slike jobber i lang tid, siden de ikke gir noen inntekt, og de vil ta god tid og krefter.

Trinn 6

Den andre fasen etter veving av enkle kuler kan være broderi med perler på huden. Det ser nydelig ut, men det er ganske enkelt å utføre. Det vanskeligste er å veve voluminøse blomster og former, bestående av flere deler. Det er lignende ordninger på Internett, men det er ganske vanskelig å mestre dem alene.

Trinn 7

Hvis du er seriøs med å tjene penger ved å perle, må du mestre ikke bare teknikken for å utføre arbeid, men også ferdighetene til en PR-leder. De vakreste smykkene og tilbehøret vil samle støv på hyllen hvis du ikke presenterer dem.

Trinn 8

For å markedsføre arbeidet ditt, kan du opprette en side eller gruppe i flere sosiale nettverk. I tillegg må du aktivt tilby dem til dine venner, kolleger, smykker og brudesalonger og interiørdesignere. Derfor, i arsenalet til hver nålekvinne, bør det være forskjellige verk for et bredt spekter av forbrukere - halskjeder, øreringer, armbånd, clutcher, esker, blomsteroppsatser, paneler, etc.

Trinn 9

Når du begynner å selge arbeidet ditt, ikke vær sjenert over å sette en pris. Hvis nålekvinnen ikke setter pris på hennes harde arbeid, som koster hennes syn og helse i ryggen, vil potensielle kunder ikke se et verdifullt produkt i den.

Trinn 10

Den ideelle måten å tjene penger på perler er å lære. Dette gjøres av kjente mestere som har solgt mange verk, som kan lese andres og tegne sine egne originale ordninger. Hver kvalifisert mester strever for å undervise, siden den gir mer penger, og tar mye mindre energi og helse.

Anbefalt: