Hvordan Sette Opp Et Midlertidig Kontor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sette Opp Et Midlertidig Kontor
Hvordan Sette Opp Et Midlertidig Kontor

Video: Hvordan Sette Opp Et Midlertidig Kontor

Video: Hvordan Sette Opp Et Midlertidig Kontor
Video: Как зашить ДЫРКУ на куртке, джинсах, штанах, носке, футболке, чтобы не было видно 2024, Kan
Anonim

Moderne teknologier lar deg jobbe ikke bare på kontoret, men også hjemme, og til og med i landet. For å forbedre ytelsen er et bestemt miljø nødvendig - papirvarer, papir osv. Osv. Skal være tilgjengelig. Riktig plassering av nødvendig tilbehør vil ikke bare øke "produktiviteten", men også spare mange nerver.

Midlertidig kontor
Midlertidig kontor

Arrangement av et midlertidig kontor begynner med å bestemme antall jobber og valg av lokaler. Et lite hjørne passer for en arbeider, men for to eller tre må du tildele (leie) et helt rom. Yrke bestemmer typen møbler og utstyr. Interiørdesignet til minikontoret, fargevalg og til og med tilstedeværelse av ventilasjon, og kvaliteten på belysningen er også av stor betydning.

Møbler

Valget av møbler for å lage et midlertidig kontor avhenger først og fremst av størrelsen på rommet, som skal gjøres til en studie. Du kan plassere datamaskinen og tilbehør på et lite bord med uttrekkbare og stasjonære hyller for tastatur, lydsystem osv. Stolen skal velges basert på ikke kostnadene, men på figuren din, tiden du planlegger å bruke i den, det vil si dens bekvemmelighet. Det vil være praktisk å oppbevare arbeidsdokumenter i en liten kommode eller på en hylle. For komfort trenger du ikke bare "arbeids" møbler, men også for eksempel en liten sofa for avslapning eller en miniatyr spiseplass.

Belysning

Skrivebordet skal ikke plasseres med "ryggen" til kilden til naturlig lys. Dette er først og fremst nødvendig for å opprettholde øyehelsen. Hvis det skal fungere om kvelden og om natten, trenger du en lampe med tilførsel av en diffust lysstråle eller et sted, for eksempel en gulvlampe eller en bordlampe, avhengig av aktivitetstype. Det ideelle alternativet ville være å ha en regulator og lampekraftkontroll. Slike systemer gir et konstant nivå av lysstrøm, reagerer på endringer i eksterne lyskilder.

Design og fargevalg

Fargen på veggene, modulære gjerder og møbler påvirker ikke bare stemningen, men også ytelsen. Kule nyanser vil bidra til å fokusere på "papir" -arbeid, egnet for et minikontor for en regnskapsfører, kontorist. For de som er engasjert i kreativt arbeid, er det bedre å velge varme farger, det er de som stiller i en lyrisk stemning, vekker inspirasjon og hever stemningen. Telefonoperatører og selgere vil føle seg bra i nærvær av levende, mettede farger - de "livner opp", fremmer kommunikasjon og øker kommunikasjonsevnene.

Støyisolering

Hvis kontoret skal innkvartere flere arbeidsområder eller det ligger i en boligbygning (leilighet), er det nødvendig å sørge for lydisolering. Der det ikke er mulig å installere stasjonære partisjoner, kan du bruke deres modulversjon. Til tross for "gjennomsiktighet" beskytter de godt nok mot eksterne lyder, de er enkle å installere, flytte og fjerne.

Anbefalt: