Hvilken Tilleggsinformasjon Som Skal Inkluderes I CV-en

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Tilleggsinformasjon Som Skal Inkluderes I CV-en
Hvilken Tilleggsinformasjon Som Skal Inkluderes I CV-en

Video: Hvilken Tilleggsinformasjon Som Skal Inkluderes I CV-en

Video: Hvilken Tilleggsinformasjon Som Skal Inkluderes I CV-en
Video: Hvilken kaffemaskine skal du vælge? 2024, Kan
Anonim

CVet er visittkortet til søkeren, og det avhenger av hvor riktig det er tegnet og utført, om møtet ditt med HR-sjefen og intervjuet vil finne sted. Det er viktig at ikke bare grunnleggende, men også tilleggsinformasjon om deg, tiltrekker seg en personalarbeider.

Hvilken tilleggsinformasjon som skal inkluderes i CV-en
Hvilken tilleggsinformasjon som skal inkluderes i CV-en

Generelle regler for å lage et CV

CVen skal skrives i et standard Word-tekstredigeringsformat, være leselig og uten grammatiske feil. Strukturen må nødvendigvis inneholde en indikasjon på den ledige stillingen du søker på, ditt fulle etternavn, fornavn og patronym, samt kontaktinformasjon, når du indikerer hvilken det er tilrådelig å ikke være begrenset til en e-postadresse.

I hoveddelen av CV-en din, må du skrive om din utdannelse og arbeidserfaring. Dette er selvfølgelig viktig informasjon, men i tillegg til det må du også gi den potensielle arbeidsgiveren ytterligere informasjon om deg selv, noe som vil hjelpe ham til å danne et mer fullstendig inntrykk av deg. Ikke tro at denne delen av CV-en ikke er like viktig som den viktigste. Ofte er det av henne at arbeidsgiveren bedømmer hvor mye du oppfyller bedriftens krav som eksisterer i dette selskapet, og også får en ide om hva slags person du er, og til og med hvilken psykotype du tilhører.

Hva kan inkluderes i tilleggsinformasjon om deg selv

Som et supplement kan du liste opp de ferdighetene som lar deg evaluere deg som riktig ansatt: kunnskap om standard kontorprogrammer og spesialisert programvare, ha førerkvalifikasjoner og lisenser, ferdigheter i fremmedspråk og medlemskap i profesjonelle organisasjoner og foreninger. Dette er en mulighet til å gi en anbefaling til seg selv som en person som fullt ut eier alle mulige verktøy som kan lette prosessen med å mestre på et nytt arbeidssted og redusere opplæringsperioden til et minimum.

I tilleggsinformasjonen kan du også snakke om dine hobbyer og interesser. I noen tilfeller er det viktig at du også deltar i en slags sosial aktivitet. Dette er spesielt oppmerksom på i selskaper som jobber sammen eller med tiltrekning av utenlandsk kapital. Den eneste tingen som ikke skal nevnes i denne delen er din politiske og religiøse tro. Men det er viktig å snakke om hvordan du bruker fritiden din, spesielt når det er forbundet med ekstremsport eller utendørsaktiviteter.

I tilleggsinformasjon kan du også gi lenker til din portefølje eller side på Internett, eller informere om at du om nødvendig kan sende arbeidsgiveren alle nødvendige sertifikater som kan bekrefte dine faglige kvalifikasjoner.

Anbefalt: